Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzis zmierzylam swojego potwora. 62cm
Ale mi dzisiaj dal popalic. Plakal w nieboglosy!! A to dlatego ze rano wypil jeden cyc dostal leki.. za godzine drugi i nie odbil.. polozylam go i patrze zeczyna mielic jezorem...Oho!!! Szybko go podnosze a ten tak rzygnal!!!!! wszystko ulal.. lacznie z lekiem.. i nie podalam mu drugi raz bo myslalam ze cos sie wchlonelo ale niestety... ryk byl okropnyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:46
-
Amy_ wrote:dzis zmierzylam swojego potwora. 62cm
Ale mi dzisiaj dal popalic. Plakal w nieboglosy!! A to dlatego ze rano wypil jeden cyc dostal leki.. za godzine drugi i nie odbil.. polozylam go i patrze zeczyna mielic jezorem...Ocho!!! Szybko go podnosze a ten tak rzygnal!!!!! wszystko ulal.. lacznie z lekiem.. i nie podalam mu drugi raz bo myslalam ze cos sie wchlonelo ale niestety... ryk byl okropny -
weronika86 wrote:ojej..od czego to ulewanie? ja malej nie dalam jeszcze jednej kropli? moze skoro te soecyfiki rozluzniaja jelitka to tez caly uklad pokarmowy stad nie trzymanie tresci zoladkowej? tak sie zastanawiam glosno..kazdemu dziecku sie ulewa?
-
Ida wrote:Zastanawiam się nad tym jaki jest sens Pampersów, skoro dosłownie po każdym siku mój syn drze się jakby go ze skóry obdzierali. Co śmieszne nie przeszkadza mu nawet największa kupa, tylko siku. Niby się wchłania, ale pewnie przeszkadza mu że się na niego leje. Muszę przewijać co sik.
ale jen przeszmadza kuoa tez wiec nie kupuje drogich pampersow tylko tanizny bo nie ma sensu..nigdy mi sie nie odparzyla dzieki temu..a w nocy maz kazal mi ja klasc bez pampersa zeby dupa oddychala ale to ja budze sie zlana i zasrana
Ida lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Mojemu sie pierwszy raz ulalo.. za duzo zjadl i nie odbeknal..
mam nadzieje ze jej to nie zostanie bo dama z niej zadna
po mamusi przyznam szczerze bez bicia
Amy_, Ida, hwesta, KasiaKwiatek, maggie86, Gosha, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:aaa jak monego smoka podnosze do odbicia to dobrze jej nie klepne a beknie jam stary facet po piwsku
mam nadzieje ze jej to nie zostanie bo dama z niej zadna
po mamusi przyznam szczerze bez bicia
-
Hejka my po wizycie z bioderek i niestety musimy pieluchowac... z jednej strony cos jest nie tak. Druga kontrola 16lipca. Czy ktoras z was tez bedzie pieluchowac???
Ida Adas ma 56cm urósł caaale 2cmWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 18:11
-
Mloda dama pewnie ja o mi cos lekarka wspominala, ale dowiem sie 25.05 bo wtedy mam wizyte z bioderkami
A mam pytanie moja lekarka ma urlop do konca maja wiec na szczepienie pierwsze pojdziemy dopiero w czerwcu czyli ok 9 tygodnia czy to nie pozno???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 18:09
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mloda dama pewnie ja o mi cos lekarka wspominala, ale dowiem sie 25.05 bo wtedy mam wizyte z bioderkami
A mam pytanie moja lekarka ma urlop do konca maja wiec na szczepienie pierwsze pojdziemy dopiero w czerwcu czyli ok 9 tygodnia czy to nie pozno???????
Na rota do 10 tygodnia. Reszta może być później. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny