Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:A u nas na obiad naleśniki z serkiem mascarpone i jagodami
pycha!
Sadystka !!!!! Wiesz ze tutaj niektóre bez śniadania siedząkiedy Ty mialas kobieto czas nasmazyc naleśniki ?!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:58
Bambi85, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda my mamy kontrole co miesiąc teraz mamy 2 miesiące przerwy w czerwcu idziemy później za 3 miesiące jak wtedy będzie ok to dopiero jak mała będzie miała rok. U nas są częste wizyty ponieważ Martyna była intubowana i jej dr od oczków nie chce niczego przeoczyć jak na ten moment wszystko ok jest a mimo wszystko wizyty mamy często.
-
Ida wrote:No to tym bardziej się dziwię bo na pierwszej wizycie wszystko było ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Staram sie tak robić ale nie zawsze jest to możliwe. Generalnie najczęściej odciagam jak mały śpi.
Nie ma głupich pytan
A Antos dlaczego nie ciągnie cycka ? Przypomnij.
dzisiaj na przykład ciągnąl po 20-25 minut z jednego cycka. Niecierpliwił się więc dałam mu drugi cycek. Po jakiś 15 min ryk ;/ zmuszona byłam dać mu butle to wytrąbił jeszcze 55 ml ;/ po tym wszystkim odciągnełam sobie "resztki" z 2 cycków i uzbierałam ok.20 ml[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dziewczyny spróbujcie nie reagować na płakanie skoro wiecie ze najedzone, sucho i dopiero co było przytulanie
Jak to jest takie kwekanie w stylu nudzi mi sie, chodź sie ze mną pobaw to nie reaguje i robię swoje. Ale dzisiaj ewidentnie cos mu dolega i nie mam serca go odłożyć. Widzę ze jest zmeczony, niech sobie pospi.
Ehhh maz późno wróci jeszcze buuuu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mimka to taki płacz mnie tez rusza. Moja mała dzis wyjątkowo duzo je
Staje się coraz bardziej "samodzielna"
CzaryMary, mimka84, hwesta, iwonka1077, maggie86, Fasia, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U mnie to było wczoraj co 2 godziny się budziła i się domagała jedzenia. Dziś wyjątkowo dużo śpi. Godzinę temu zasneła sama w swoim łóżeczku jak ja robiłam obiad. Coraz bardziej mnie zadziwia
Staje się coraz bardziej "samodzielna"
Chowaj kluczyki do samochodu bo jeszcze będzie chciała na shopping sobie sama pojechaćBambi85, hwesta, Angela89, maggie86, Fasia, Ewelcia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wsród was jest ktos kto dokarmiał maluszka tylko chwilowo? O co chodzi-od bilansu do przyjęcia do szpitala minęło 10 dni a Lilka nie przybrała ani grama i wazy 4500kg (czyli 500g od najniższej wagi). Przez 3kolejne dni w szpitalu przybrała 100g i na obchodzie kazali mi dokarmiać Enfamilem;( rozplakalam sie niemiłosiernie przy tych 10lekarzach ze ja będę jesc 10tys kcal dziennie by mieć więcej pokarmu itp ale tak zdecydowali dla dobra dziecka. A raz ze szpital bardzo mnie zestresowal i dwa ze dzis mija 6tyg od porodu i moze juz w domu zaczął mi sie kryzys laktacyjny. W ogóle to każdy mówi co innego na początku była wersja ze to przez bakterie brak przyrostu. Potem ze przez ulewanie, az w końcu ze mało pokarmu. Wczoraj zaczęliśmy dokarmiać najpierw moje mleko potem 60ml Enfamilu i tak 3x w ciagu dnia w nocy moja pierś. Lilka dzis wazy 200g więcej bez przesady ze 180ml mm tak ja utuczylo bo pije tez femaltiker i piersi sa cięższe. Dzis dopiero 1x60ml i zastanawiam sie czy będę mogła zrezygnować z mm z czasem. Ktos chwilowo dokarmiał? To bezsensu jak ja mam mieć mleko jak ona spi po mm duzo więcej;/ ale cóż przyrost jest najważniejszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:24
-
nick nieaktualny