Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:laski a czy Wy czyścicię codziennie dzieciom noski? Bo ja w sumoe codziennie zakraplam woda i odciagam katarkiem i noe wiem czy dobtze robie. Za kazdym razem coś tam wyleci ale glutow jakoś strasnych nie mają
Ja jeszcze nigdy. Nie było potrzeby.Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary z małżem raz lepiej, raz gorzej. Teraz jest czas "lepiej" - za 2 dni bedzie gorzej
ja czasem odciągam jej z nosa bo wydaje mi sie ze trzeba ale nic nie wychodzi :p moje dziecko drugi raz dzis dostało bobotic i uwalniają sie baki. Chyba powinnam jej kupic ten koperek z hippa i dawać... Ile to dać ? Z 20 ml?
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko raz odciagalam.
A mi się tez chce dupczyci chyba dziś spróbuje dobrać się do faceta
dziś rano mnie tak wyglaskal i się poocieral, myślałam że eksploduje
CzaryMary, Murraya, Ewelcia, maggie86, Angela89, Fasia, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień doberek
oj mniej mam czasu posiedzieć na forum i tylko czytam żeby zaległości nie mieć
Siostra jeszcze do soboty jest u nas potem wraca do Barcy. W poniedziałek mój K wraca do pracy więc zostajemy z Mikim sami na całe dnie do 17. Będę miała czas z Wami popisać
Ja fiuteczka nie ruszam też. Nic mu się tam nie wydziela więc tym bardziej. Noska tez nie czyszczę bo Miki pięknie kicha sam. Odciagac będę tylko przy katarze.
Mój synek dalej aniołek tfu tfu. Je śpi i robi kupsztalewłaściwie nie płacze,no chyba że matka zajęta czymś długo nie zareaguje na nawoływania i nie podejdzie wystarczająco szybko
wczoraj i dziś wisi na cycku duuuzo więcej...3 tydzień nam leci i chyba wieksza potrzeba pokarmu po prostu. Zaczynamy szybko rosnąćAnka1501, maggie86, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
A u nas niespodzianka, kurier przyniosl paczke. Ja w swoim otępieniu biegne podjarana do drzwi ze cos sobie kupilam ( tylko za chiny nie moglam sobie przypomniec co to bylo
), otwieram paczke a tam szumis od cioci (moja siostra jednak sie spisala). Leon przyjaciela zaakceptowal i spi dalej
, w sumie od rana z 2 przerwami na jedzenie. Zaczynam bac sie nocy
.
Anka1501, KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, mantissa, Murraya, Klaudia90, Eweliśka, maggie86, Angela89, Fasia, misia83, lysinka, Gosha, liloe, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i wczoraj kupiłam gumki invisiboble i szczotkę
kwietniówki dalej zakupy robią razem
termometry,kocyki,pościele a teraz przyszedł czas dla mam
Bambi85, CzaryMary, Aguś86, mantissa, Murraya, Ida, Eweliśka, hwesta, maggie86, Ewelcia, Angela89, Fasia, lysinka, Gosha, Justinka lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:no mieszkam, w Polsce jestem tymczasowo do jesieni
To jak będę u brata w Anglii to może się spotkamynie wiem czy w tym roku czy w przyszłym, zobaczymy
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Ja pije koperek ok 2 dziennie nie mamy z kupa kłopotu wręcz przeciwnie
ale nie wiem czy to zasługa koperku
ja pije codziennie koperek, dodatkowo mały wypija 3-4 łyki herbatki koperkowej z hippa i nic ;/ kupy jak i nie było tak nie ma i mały się męczy. Mam nadzieję, że Debridat pomoże[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ewelcia wrote:laski a czy Wy czyścicię codziennie dzieciom noski? Bo ja w sumoe ziennie zakraplam woda i odciagam katarkiem i noe wiem czy dobtze robie. Za kazdym razem coś tam wyleci ale glutow jakoś strasnych nie mają
Lecimy zaraz do endokrynologa. Mam nadzieję ze się nie rozpada bo nie mam folii. -
nick nieaktualnyJa tez piję herbatkę dla karmiących. Ma koperek w sobie, piję 2 razy dziennie. I też mam femaltiker...ale to dobre
mogłabym pić cały dzień ale ograniczam sobie raz na kilka dni
mleka mi w cycolach nie brakuje więc nie ma sensu. A wieczorami piję 1-2 karmi ale głównie dlatego bo lubię