Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDama wrote:Jeny co za wieczór wczoraj masakra nie dosc ze atak maly mial popołudniu to jeszcze po 22 jak TZ wrocil masakra byla nic nie pomagało tylko piers a tylko chcieliśmy odbic i uspac znowu taki ryk ze obled. Dalam mu herbate koperkowa z espumisanem bo na ogol stosuje sab simplex ale cos czuje ze do kitu nam nie pomaha i polozylismy go na brzuch. Jezus maria ryk dalej . Kilka bakaow aaaha juz wiemy ze to brzuszek na stowe męczył i nagle cisza. Dziecko spi po 2h.
odstawiam sab i wracam do espumisanu. Adas spal 7h ciagiem teraz sie obudzil i leży sobie pewnie zaraz sie rozplacze ale poki lezy nie ruszam go heh w miare sie wyspalam moze jeszcze przysnie na chwilke. Boje sie dzisiejszego dnia ale przyjdzie do mnie siostra. Jakos ogarniemy.
Może też spróbuje ten Espumisan. Sab u mnie nie działa, codziennie 2 godziny bólu ;( POwiedz ile dajesz kropelek i czy do każdego jedzenia? Dzięki za pomoc[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nawet jeżeli jedno karmienie dasz mu od siebie to i tak wielki sukces. Moja mała zjada jeszcze mało więc mogę dać jej wszystko moje ale jestem przygotowana na to że kiedyś poddam jej mm. I nie czuje się z tym źle bo walczę o każdą krople mojego mleka
Polubilabym 10 razy
Młody dzisiaj spal cala noc z 2 pobudkami na jedzonko. Wstał o 7. O 8 znowu usnal i śpi do teraz... Nie zwyczajna ja
Ide chociaż kurze poscierac. -
Ida wrote:Zastanawiam się kiedy już można by zostawić dziecko np u dziadków na noc... Kurcze, chyba przyjdzie nam na to jeszcze poczekać...
-
nick nieaktualny
-
Ida to chyba normalne ze potrzebujemy czasu dla siebie w koncu non stop jestesmy z dzieciaczkami, ja zeby nie cycek to juz dawno bym zostawila na noc malego sie wyspala w koncu, pobyla z mężem który mnie zaczepia coraz bardziej
a tu leci i leci... konca nie widac...
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po szczepieniu, mała była dzielna, płakała ale była dzielna. Szczepilismy 5w1 i rotarix a na następnym rotarix, pneumokoki dodatkowo. Teraz mam ja przy cycku, tak mi jej szkoda . Ten pedicetamol to strzykawka podać w razie W? Mała prawie 3900 wazy
mantissa, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny którym sab simplex noe działa... Z jakiego maciee go źródła? Dużo osób na forach pisze że te że sprzedaży internetowej są jakies oszukane, najlepiej mieć pewność że pochodzą z apteki. Mi przywiozla yesciowa 4 op i u mas na razie sprawdzają się genialnie
ja mam czeskie. Słyszałam ze te oryginalne niemieckie sa lepsze. Za jakiś czas bede je miała to porównam działanie[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
my wczoraj byliśmy na pierwszej wizycie u lekarza. Antoś waży już 4kg
Dostałam recepte też na Debridat bo kupek nie robi ;/ Dziewczyny jak długo stosowałyście ten lek? Zapomniałam jak mi lekarka mówiła. Wiem tylko że 2 razy na dobe
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014