Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja przy trzecim to na gupka bym wyszła jakbym panikowala
śmiałam się wczoraj z moim fryzjerem, że pierwsze się huha ducha drugie już z dystansem i na luzie a trzecie...powinnam kazać Mikiemu samemu robić sobie jedzenie
Wczoraj byłam u fryzjera obicielam włosy z takich za łopatki na ledwo do ramiondawno takiej zmiany nie zrobiłam ale fryzura super i ja czuję się świetnie i odświeżona
Plan na dziś Ikea...Ida kupuje pojemniczki z prosektoriumjak ty
po sprawdzeniu w praktyce są mi potrzebne i będą najwygodniejsze w użyciu. Wnerwiają mnie latające po przewijaku waciki i to że do komody muszę sięgać żeby wziąć pieluchy z koszyczka.
CzaryMary, misia83, Ida, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka kobietki.
Trzeciemu dziecku to juz sie pieluch nie zmieniaPrzy pierwszym za to co 5 minut
Hwesta uszy do gory. Tak jak ja panikowalam przed szczepienie małego to chyba nie ma takiej drugiej osoby. Obeszło sie bez żadnych niespodzianek. Młody nawet gorączki nie miał. Za to jha miałam wakacje bo dziecko spalo 2 dni
My dzisiaj USG bioder i wizyta u ortopedy. Nie chce mi sie
Aaaa no i dostałem okresnienawidzę tego. Pewnie skończy sie odciaganie pokarmu bo po okresie podobno jest go coraz mniej.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Krysti, dzięki. Huśtawkę dostaliśmy od kolegów męża z pracy. Jest super, a udźwig do 18 kg:). Kochana a kiedy Ty jedziesz na wakacje że chcesz spacerówkę zabrać? Ja liczę że najwcześniej młody wskoczy do niej wrzesień/październik?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej jak ten czas szybko leci... Za parę dni moje dziecko będzie miało 2 miesiące. Nie wiem kiedy to zlecialo. Niesamowite jest to jak dzieci szybko sie zmieniają.. Trzeba cieszyć sie każda minuta życia naszych maluszkow
maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja to chyba jestem jakaś wyrodna matka. Od narodzin Julka nie mam w sobie obaw tak jak Wy. Nigdy nie bałam się, że coś może mu się stać. W nocy nie bałam się, że może przestać oddychać czy coś w tym stylu. Nie płakałam jak on płakał. Nawet teraz nie przeżywam jak wy szczepień itd.
Coś jest ze mną nie tak? Czy po prostu mam inne podejście?
Żeby nie było - kocham mojego skarba nad życie! Wszystko bym dla niego zrobiła
Masz inne podejście. Ja w sumie też takie mam. Dziecko przykrywam kocem, śpi cały dzień na brzuchu i jakichś strasznych obaw nie mam. Jedyne czego się bałam, to to badanie u okulisty, które okazało się nie być aż takie straszne.
Fasia, na szczęście mogę się wyspać, bo TŻ zaraz bierze malego w odwiedziny do babci. Trudno, będzie nieposprzątane, ale przynajmniej matka wyspana.hwesta, CzaryMary, maggie86, Angela89, Aguś86, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Co?
czemu ja? jak chcesz to dałabym radę bo ostatnio pokarmu mam dużo
Serio, przyszłas do mnie i powiedzialas ' jestem Ida, przyszłym karmić Twojego syna bo nie mogę dopuścić do tego żeby jadl cały czas z butelki '
Moje dziecko właśnie śpi i przez sen śmieje sie na gloszaglusza mi TV
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:59
KasiaKwiatek, maggie86, hwesta, mantissa, lysinka, Ewelcia, misia83, Rudzia, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzary jeżeli zauważysz spadek ( u mnie to się nie stało) to cytuje znów "niektore kobiety dotyka spadek ilosci mleka w czasie owulacji lub/i okresu. mozna temu zapobiec suplementujac wapn, magnez i cynk.
wapn conajmniej 500mg a najlepiej 1500mg, a magnezu , tyle co pol wapnia. Dobrze do tego dodac cynk, ale proporcje nie sa podane, brac najlepiej do okresu, a potem od owu do okresu (jesli nie wiesz kiedy wypada owu, to zacznij brac 14dni od pierwszego dnia miesiaczki)."CzaryMary, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Czary jeżeli zauważysz spadek ( u mnie to się nie stało) to cytuje znów "niektore kobiety dotyka spadek ilosci mleka w czasie owulacji lub/i okresu. mozna temu zapobiec suplementujac wapn, magnez i cynk.
wapn conajmniej 500mg a najlepiej 1500mg, a magnezu , tyle co pol wapnia. Dobrze do tego dodac cynk, ale proporcje nie sa podane, brac najlepiej do okresu, a potem od owu do okresu (jesli nie wiesz kiedy wypada owu, to zacznij brac 14dni od pierwszego dnia miesiaczki)." -
nick nieaktualny