WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka i Agus super ze tez tak macie bo myślałem, że tylko ze mną jest coś nie tak :D

Anka1501, Aguś86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia zyczę :* wszystkim

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkładki jednorazowe do dupy sa tez mi przemakają w nocy :/ lipa a z cycków mleko leci !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja przy trzecim to na gupka bym wyszła jakbym panikowala :) ;) śmiałam się wczoraj z moim fryzjerem, że pierwsze się huha ducha drugie już z dystansem i na luzie a trzecie...powinnam kazać Mikiemu samemu robić sobie jedzenie :)
    Wczoraj byłam u fryzjera obicielam włosy z takich za łopatki na ledwo do ramion :) dawno takiej zmiany nie zrobiłam ale fryzura super i ja czuję się świetnie i odświeżona :)
    Plan na dziś Ikea...Ida kupuje pojemniczki z prosektorium ;) jak ty :) po sprawdzeniu w praktyce są mi potrzebne i będą najwygodniejsze w użyciu. Wnerwiają mnie latające po przewijaku waciki i to że do komody muszę sięgać żeby wziąć pieluchy z koszyczka.

CzaryMary, misia83, Ida, maggie86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia sally hansen miracle gel :)

Fasia lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ja też się tak nie trzese nad synem,ale z córką też tak miałam więc to kwestr charakter myslee,ma być dobrze i już :)

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki.

Trzeciemu dziecku to juz sie pieluch nie zmienia ;-) Przy pierwszym za to co 5 minut :-)

Hwesta uszy do gory. Tak jak ja panikowalam przed szczepienie małego to chyba nie ma takiej drugiej osoby. Obeszło sie bez żadnych niespodzianek. Młody nawet gorączki nie miał. Za to jha miałam wakacje bo dziecko spalo 2 dni :-)

My dzisiaj USG bioder i wizyta u ortopedy. Nie chce mi sie :-\

Aaaa no i dostałem okres :-\ nienawidzę tego. Pewnie skończy sie odciaganie pokarmu bo po okresie podobno jest go coraz mniej.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Krysti, dzięki. Huśtawkę dostaliśmy od kolegów męża z pracy. Jest super, a udźwig do 18 kg:). Kochana a kiedy Ty jedziesz na wakacje że chcesz spacerówkę zabrać? Ja liczę że najwcześniej młody wskoczy do niej wrzesień/październik?

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jak ten czas szybko leci... Za parę dni moje dziecko będzie miało 2 miesiące. Nie wiem kiedy to zlecialo. Niesamowite jest to jak dzieci szybko sie zmieniają.. Trzeba cieszyć sie każda minuta życia naszych maluszkow :-)

maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary ja dzis od 2 nie śpię tak panikuje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W DDTVN zaraz będzie o ulewaniu :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja to chyba jestem jakaś wyrodna matka. Od narodzin Julka nie mam w sobie obaw tak jak Wy. Nigdy nie bałam się, że coś może mu się stać. W nocy nie bałam się, że może przestać oddychać czy coś w tym stylu. Nie płakałam jak on płakał. Nawet teraz nie przeżywam jak wy szczepień itd.

Coś jest ze mną nie tak? Czy po prostu mam inne podejście?

Żeby nie było - kocham mojego skarba nad życie! Wszystko bym dla niego zrobiła <3

Masz inne podejście. Ja w sumie też takie mam. Dziecko przykrywam kocem, śpi cały dzień na brzuchu i jakichś strasznych obaw nie mam. Jedyne czego się bałam, to to badanie u okulisty, które okazało się nie być aż takie straszne. :)

Fasia, na szczęście mogę się wyspać, bo TŻ zaraz bierze malego w odwiedziny do babci. Trudno, będzie nieposprzątane, ale przynajmniej matka wyspana. :)

hwesta, CzaryMary, maggie86, Angela89, Aguś86, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:49

Ewelcia, Anka1501 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie dzisiaj śniło ze Ida karmiła moje dziecko ! :-) :-) :-) :-)

mf, Aguś86, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:49

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Co? :D czemu ja? jak chcesz to dałabym radę bo ostatnio pokarmu mam dużo ;)

Serio, przyszłas do mnie i powiedzialas ' jestem Ida, przyszłym karmić Twojego syna bo nie mogę dopuścić do tego żeby jadl cały czas z butelki '
    :-) :-) :-) :-)

Moje dziecko właśnie śpi i przez sen śmieje sie na glos :-) zaglusza mi TV :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:59

KasiaKwiatek, maggie86, hwesta, mantissa, lysinka, Ewelcia, misia83, Rudzia, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary jeżeli zauważysz spadek ( u mnie to się nie stało) to cytuje znów "niektore kobiety dotyka spadek ilosci mleka w czasie owulacji lub/i okresu. mozna temu zapobiec suplementujac wapn, magnez i cynk.
    wapn conajmniej 500mg a najlepiej 1500mg, a magnezu , tyle co pol wapnia. Dobrze do tego dodac cynk, ale proporcje nie sa podane, brac najlepiej do okresu, a potem od owu do okresu (jesli nie wiesz kiedy wypada owu, to zacznij brac 14dni od pierwszego dnia miesiaczki)." :)

CzaryMary, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kupiłam wczoraj i są boskie!!!

Gdzie kupiłaś ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czary jeżeli zauważysz spadek ( u mnie to się nie stało) to cytuje znów "niektore kobiety dotyka spadek ilosci mleka w czasie owulacji lub/i okresu. mozna temu zapobiec suplementujac wapn, magnez i cynk.
    wapn conajmniej 500mg a najlepiej 1500mg, a magnezu , tyle co pol wapnia. Dobrze do tego dodac cynk, ale proporcje nie sa podane, brac najlepiej do okresu, a potem od owu do okresu (jesli nie wiesz kiedy wypada owu, to zacznij brac 14dni od pierwszego dnia miesiaczki)." :)
    Dziękuje kochana za ta informacje. Nie wedzialam o tym .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida a gdzie kupiłaś te gumki? W necie znalazłam ale może w jakimś stacjonarnym będą?
    Powiedzcie mi gdzie te lakiery kupujecie? Jak patrzyłam to w żadnym internetowym nie ma ich...

‹‹ 4581 4582 4583 4584 4585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ