Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Arturek od kąpieli przed 19 spal do teraz w najlepsze ponad 5 godzin. Sama go obudziłam bo ile można:) przed wieczornym snem podaje mu kropelki espumisanu, po przebudzeniu puszcza 3 duże bąki i pożegnaliśmy kolkę, prężenie i płacz:) polecam:)
Krysti, ja tez rzadko bywam bo czasu malo, a tak samo latam jak z pieprzem jak
Ty;)
Spacerowka najlepiej jak już dziecko siada czyli nawet 5-6 miesiąc. Chyba ze jest z obnizanym dnem do plaskiego to można troche wczesniej.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to chyba jestem jakaś wyrodna matka. Od narodzin Julka nie mam w sobie obaw tak jak Wy. Nigdy nie bałam się, że coś może mu się stać. W nocy nie bałam się, że może przestać oddychać czy coś w tym stylu. Nie płakałam jak on płakał. Nawet teraz nie przeżywam jak wy szczepień itd.
Coś jest ze mną nie tak? Czy po prostu mam inne podejście?
Żeby nie było - kocham mojego skarba nad życie! Wszystko bym dla niego zrobiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja to chyba jestem jakaś wyrodna matka. Od narodzin Julka nie mam w sobie obaw tak jak Wy. Nigdy nie bałam się, że coś może mu się stać. W nocy nie bałam się, że może przestać oddychać czy coś w tym stylu. Nie płakałam jak on płakał. Nawet teraz nie przeżywam jak wy szczepień itd.
Coś jest ze mną nie tak? Czy po prostu mam inne podejście?
Żeby nie było - kocham mojego skarba nad życie! Wszystko bym dla niego zrobiła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia ja mam tak jak Ty i to już drugi raz
Jak dziecko śpi, ja śpię, a nie stoję i patrzę czy oddycha (moja koleżanka tak robiła), szczepienie przyjmuję jako normalną rzecz, bo każdy był szczepiony i nic się nie stało
Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny