Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ojej, Kochana, znaczy że się bardzo przejmujesz tym, że butelką karmisz. Nie martw się tym! Ja na pewno nie będę Cię potępiać
Wiemstaram sie myśleć pozytywnie ale widać ze gdzieś z tylu głowy mam wyrzuty sumienia ze mój synek nie je z piersi. No ale nic, głową muru nie przebije. Najwazniejsze ze dostaje jeszcze sporo mojego mleka i to mnie cieszy
Ida, Ewelcia, misia83, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Wiem
staram sie myśleć pozytywnie ale widać ze gdzieś z tylu głowy mam wyrzuty sumienia ze mój synek nie je z piersi. No ale nic, głową muru nie przebije. Najwazniejsze ze dostaje jeszcze sporo mojego mleka i to mnie cieszy
Ale Ci natłukę do tej głowy ! Wiesz że to co robisz powoduje że jesteś bohaterką dla swojego dziecka ?! Prawda jest taka że na łatwiznę byś mogła iść i poddać MM i mieć wszystko w nosie. Ale dajesz mu siebie tylko trochę inaczej. Ja nie czuję się gorsza że podaje moje mleko butelką. Jestem nawet dumna że się nie poddałam. Moje dziecko od momentu kiedy zaczeło tolerować moje mleko nie zjadło ani ml mm.CzaryMary, KasiaKwiatek, hwesta, Ida, maggie86, lysinka, Ewelcia, misia83, Militta110816, liloe, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:A uzywalyscie szczotek tangle teezer ? Jesli nie to gorąco polecam. Ja sie nimi czesze juz od 5 lat i nie wyobrazam sobie innej szczotki. Moich kudlow niczym innym nie da sie uczesac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:sa w rosmanie te szczotki????????lub w douglass??? tylko to u mnie hebe nie mam
Nie widziałam
Mi przywożą ze stanów. A raz kupilam w hebe i wydaje mi sie troszke gorsza bo ma twardsze te kolce.
Może na allegro.. Hmmm tylko znow u nie wiadomo które to oryginalne -
a dzien dobry. Dzieki Liloe, ze podzielilas sie ta dietą, podzielam pytanie Manti- kiedy to szykujesz ? Kurcze podziwiam. Ja narazie rezygnuje ze wszelkiego nabialu, musze sobie powymyslac jakies "pysznosci", chociaz nasza wysypka chyba za szybko sie poprawia, coraz mniej obstawiam skaze...oby. Krostki sa nadal ale juz nie czerwone. Obserwujemy dalej.
My mielismy kiepska noc, jak rzadko, maly budzil sie co 1,5- 2 h. No i chyba przestal lubic moja prawa pierś. Zlosci sie i placze w trakcie jedzenia, na lezaco jest gorzej, jak go przystawiam na siedząco to troche pociagnie. Mnie sie wydaje ze za duzo mu mleka leci, strzela po tylnej scianie gardla i nie daje rady. Z lewej je normalnie. Mnie tez sie wydaje ze prawa jest trche wieksza, z reszta jak mam jakies "przecieki" to wlasnie z prawej strony. Dziwne to. Zastanawiam sie jak to rozwiazac, moze bede troche na poczatku sciagac laktatorem...sama nie wiem.Tylko jak bede sciagac a potem przystawiac to mleka bedzie jeszcze wiecej . -
CzaryMary wrote:Nie widziałam
Mi przywożą ze stanów. A raz kupilam w hebe i wydaje mi sie troszke gorsza bo ma twardsze te kolce.
Może na allegro.. Hmmm tylko znow u nie wiadomo które to oryginalne -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Angela dla mnie to jesteś Wielka !!! Ja niestety musze dokarmiac mm bo nie starcza mi mojego. Młody ma często fazy ze zjada 150 ml. No ale ważne ze cos tam mu od siebie dostarczam
Dziekuje za słowa otuchyCzaryMary, Militta110816, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Nie wiem
dostaje w prezencie.
A może sprobuj kupic w tym sklepie co Ida podrzucila stronke.
ja tez geste wlosy mam i ciezkie w czesaniu
CzaryMary lubi tę wiadomość