WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te gumeczki do włosów są w hebe. Bardzo fajne, nie łamią włosów tak jak tradycyjne gumki.

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:50

Ewelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie gumki są w daglasie w rossmanie w pepcko tylko w tych 2 ostatnich sklepach chyba nie orginalne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ojej, Kochana, znaczy że się bardzo przejmujesz tym, że butelką karmisz. Nie martw się tym! Ja na pewno nie będę Cię potępiać :)

Wiem :-\ staram sie myśleć pozytywnie ale widać ze gdzieś z tylu głowy mam wyrzuty sumienia ze mój synek nie je z piersi. No ale nic, głową muru nie przebije. Najwazniejsze ze dostaje jeszcze sporo mojego mleka i to mnie cieszy :-)

Ida, Ewelcia, misia83, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widziałam te szczotki i gumki do kupienia w moim salonie fryzjerskim. Przy okazji kolejnego farbowania kupię :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ty sie nie przejmuj ja czasem jak sie rwie przy cycu to mam ochote mu dac butle, takie nasze dylematy ;)

CzaryMary lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Wiem :-\ staram sie myśleć pozytywnie ale widać ze gdzieś z tylu głowy mam wyrzuty sumienia ze mój synek nie je z piersi. No ale nic, głową muru nie przebije. Najwazniejsze ze dostaje jeszcze sporo mojego mleka i to mnie cieszy :-)

Ale Ci natłukę do tej głowy ! Wiesz że to co robisz powoduje że jesteś bohaterką dla swojego dziecka ?! Prawda jest taka że na łatwiznę byś mogła iść i poddać MM i mieć wszystko w nosie. Ale dajesz mu siebie tylko trochę inaczej. Ja nie czuję się gorsza że podaje moje mleko butelką. Jestem nawet dumna że się nie poddałam. Moje dziecko od momentu kiedy zaczeło tolerować moje mleko nie zjadło ani ml mm.

CzaryMary, KasiaKwiatek, hwesta, Ida, maggie86, lysinka, Ewelcia, misia83, Militta110816, liloe, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A uzywalyscie szczotek tangle teezer ? Jesli nie to gorąco polecam. Ja sie nimi czesze juz od 5 lat i nie wyobrazam sobie innej szczotki. Moich kudlow niczym innym nie da sie uczesac.

maggie86, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ja widziałam te szczotki i gumki do kupienia w moim salonie fryzjerskim. Przy okazji kolejnego farbowania kupię :)

W salonach się kochana nie opłaca :) w hebe masz to i to w rossmanie też masz szczotki

Aguś86 lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A uzywalyscie szczotek tangle teezer ? Jesli nie to gorąco polecam. Ja sie nimi czesze juz od 5 lat i nie wyobrazam sobie innej szczotki. Moich kudlow niczym innym nie da sie uczesac.
    sa w rosmanie te szczotki????????lub w douglass??? tylko to u mnie hebe nie mam

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dla mnie to jesteś Wielka !!! Ja niestety musze dokarmiac mm bo nie starcza mi mojego. Młody ma często fazy ze zjada 150 ml. No ale ważne ze cos tam mu od siebie dostarczam :-)

Dziekuje za słowa otuchy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    sa w rosmanie te szczotki????????lub w douglass??? tylko to u mnie hebe nie mam

Nie widziałam :-(

Mi przywożą ze stanów. A raz kupilam w hebe i wydaje mi sie troszke gorsza bo ma twardsze te kolce.

Może na allegro.. Hmmm tylko znow u nie wiadomo które to oryginalne :-\

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzien dobry. Dzieki Liloe, ze podzielilas sie ta dietą, podzielam pytanie Manti- kiedy to szykujesz ? Kurcze podziwiam. Ja narazie rezygnuje ze wszelkiego nabialu, musze sobie powymyslac jakies "pysznosci", chociaz nasza wysypka chyba za szybko sie poprawia, coraz mniej obstawiam skaze...oby. Krostki sa nadal ale juz nie czerwone. Obserwujemy dalej.
    My mielismy kiepska noc, jak rzadko, maly budzil sie co 1,5- 2 h. No i chyba przestal lubic moja prawa pierś. Zlosci sie i placze w trakcie jedzenia, na lezaco jest gorzej, jak go przystawiam na siedząco to troche pociagnie. Mnie sie wydaje ze za duzo mu mleka leci, strzela po tylnej scianie gardla i nie daje rady. Z lewej je normalnie. Mnie tez sie wydaje ze prawa jest trche wieksza, z reszta jak mam jakies "przecieki" to wlasnie z prawej strony. Dziwne to. Zastanawiam sie jak to rozwiazac, moze bede troche na poczatku sciagac laktatorem...sama nie wiem.Tylko jak bede sciagac a potem przystawiac to mleka bedzie jeszcze wiecej .

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

maggie86, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nie widziałam :-(

Mi przywożą ze stanów. A raz kupilam w hebe i wydaje mi sie troszke gorsza bo ma twardsze te kolce.

Może na allegro.. Hmmm tylko znow u nie wiadomo które to oryginalne :-\
    siostry podpytam w stanach jest a drogie one tam??cz to samo wychodzi??

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Angela dla mnie to jesteś Wielka !!! Ja niestety musze dokarmiac mm bo nie starcza mi mojego. Młody ma często fazy ze zjada 150 ml. No ale ważne ze cos tam mu od siebie dostarczam :-)

Dziekuje za słowa otuchy :-)
    Nawet jeżeli jedno karmienie dasz mu od siebie to i tak wielki sukces. Moja mała zjada jeszcze mało więc mogę dać jej wszystko moje ale jestem przygotowana na to że kiedyś poddam jej mm. I nie czuje się z tym źle bo walczę o każdą krople mojego mleka

CzaryMary, Militta110816, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    siostry podpytam w stanach jest a drogie one tam??cz to samo wychodzi??

Nie wiem :-( dostaje w prezencie.

A może sprobuj kupic w tym sklepie co Ida podrzucila stronke.

• Ida Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nie wiem :-( dostaje w prezencie.

A może sprobuj kupic w tym sklepie co Ida podrzucila stronke.
    siosrki pytam po polodniu mi odpisze a jak nie to zamowie z tego sklepu :)
    ja tez geste wlosy mam i ciezkie w czesaniu

CzaryMary lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 4582 4583 4584 4585 4586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ