Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Mój syn tez dzisiaj nie spal ale był grzeczny. Co prawda cały czas na rekach ale bez płaczu ....
U mnie też u mnie też! I nawet posiedział chwilę sam w foteliku, jak robiłam obiad. Jestem w SZOKU!
A w ogóle wg tego artykułu http://babyonline.pl/dieta-karmiacej-mamy-co-powinna-jesc-mama-gdy-dziecko-ma-kolke,karmienie-piersia-artykul,16835,r1.html brokuły, brukselkę, cebulę, kapustę, kalafior, zieloną paprykę można jeść jeśli są ugotowane. Tak dla tych, które dietę trzymają, bo ja to się nie zaliczam. -
nick nieaktualnyWitam
Moj Ignas Boski jest śmieje się duzojestem pod wrażeniem bo bawię się jego rączkami a on cieszy się haha jak niewiem co
U mnie bardzo napiety grafik czasu nie mam na Forum duzo jest do zrobienia i załatwiania .Dzis u księdza byłam w niedziele rano spotkanie w sprawie chrztu Ignaśia bo tu będzie chrzczony .
Ignaś uwielbia wodea matka go kąpać co dziennie najlepiej
Jest grzeczny bardzo ale humorki machyba po mamie
A tak ogólnie katarzysko mnie dopadło ale juz przechodzi.
Pozdrawiam Ciepło Wszystkich :****Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:29
mantissa, haneczka, lysinka, Ida, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ewelcia skąd wiesz, że ZUS nie może mi zabrać oryginału? Ja im dałam ksero tzn do pracy a praca do ZUSu i podobno ma być oryginał. Gdybym miała jakaś podkładkę ze wystarczy ksero to byłoby super..
Bambi u nas te krosty są na całej buzi, uszach, za nimi i na głowie pod włosami. Któres dziecko też tak ma? -
nick nieaktualnyLwica wrote:Krysti jedziesz do Polski?
Będziesz wyrabiała paszport małemu?
Orientujesz sie jakie są regulacje? Co to zdjęcia, ważności ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:38
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica masz linka bukuj za wczasu bo miejsca naprawdę brak na najbliższe miesiące ! W Konsulacie
Lwica tu masz wszystko
http://www.edynburg.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/dzial_paszportowy/wydanie_paszportu_tymczasowego_umozliwiajacego_powrot_do_polski/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:44
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi dieta beznabiałowa to minimum 2 tyg. tyle nasze organizmy się oczyszczają z nabiału ponoć. Ja jestem na diecie bezlaktozowej i bezglutenowej. Na śniadanie jem chleb domowego wypieku z masłem klarowanym i wędliną bez alergenów (gotuję sama albo studiuję składy w sklepie- kupuję od Bystrego ze Swarzędza). na 2 śniadanie jadam płatki kukurydziane z mlekiem z kokosa (mleko robię sama), wafle ryżowe lub gotowane jabłko. Obiad to ziemniaki/ryż/kasza/kluski śląskie z mięsem lub rybą na parze. Czasem delikatny sos niezgęszczany. Do tego sałata lub rukola, gotowana marchew lub buraki. Jadam też kisiel, chrupki kukurydziane i to na tyle ze słodkości. o
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Fasia ja odstawiłam nabiał i przeszło . Myśle ze to był powód.
Dzis pierwszy raz popłakałam sie z bezsilności i złości na siebie ze sie denerwuje na mała, płakała ciagle przez 2 h- mieliśmy kolkę... Po boboticu poszły baki i kupka... Nawet przy cycu sie szarpała, biedna
hwesta ja mam tak od kilkunastu dni ;/ codziennie kolka między 20 a 22. OKoło 2 godziny płaczu. Podajemy Sab Simplex, ale jak na razie niewiele to pomogło ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:18
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnymantissa wrote:Rany, Liloe. Kiedy ty masz czas to szykowac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:50
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arturek od kąpieli przed 19 spal do teraz w najlepsze ponad 5 godzin. Sama go obudziłam bo ile można:) przed wieczornym snem podaje mu kropelki espumisanu, po przebudzeniu puszcza 3 duże bąki i pożegnaliśmy kolkę, prężenie i płacz:) polecam:)
Krysti, ja tez rzadko bywam bo czasu malo, a tak samo latam jak z pieprzem jak
Ty;)
Spacerowka najlepiej jak już dziecko siada czyli nawet 5-6 miesiąc. Chyba ze jest z obnizanym dnem do plaskiego to można troche wczesniej.mf, Krysti lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Moje dziecie padlo po kapieli i cycku przed 20 i spalo do 00:20... ciekawe ile po tym cycku pospi... mleka duzo mam, obudzilam sie w mokrej bluzce na mokrym przescieradle... wkladki wielorazowe nie zdaja u mnie egzaminu...wczoraj-wkladka sucha, a stanik wilgotny-no co jest!
a jakie masz? Ja kupiłam te z thermoline.
-
Karmimy się
Syn padł w końcu o 20 i się obudził pił godziny temu. Ale pospal. Ja się polozylam przed 23 wiec chwile tez pospalam. Ciekawe czy jeszcze się uda czy teraz będzie kilku godzinna przerwa. -
Ewelcia dziękuję za informacje. W takim razie powiem żeby zrobili ksero i tyle. Może właśnie o to chodziło, że to oni sami muszą poswiadczyc, że to prawdziwy dokument. Zobaczymy. Tak czy siak zawsze muszę mieć problemy z ta szanowna instytucja. Teraz pytanie kiedy dostane kasę. Może do lipca dadzą radę..
-
My też się karmilismy, synu właśnie usypia w łóżeczku, muszę już na pampersy 2przejsc bo o ile są dobre rozmiarowo to przesikuje mi je kilka zostało to zuzyje w dzień bo na noc to dwójki tylko
PeggySue lubi tę wiadomość