Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Mnie drażni jak ojczym co chwila mi przypomina że do pracy będę musiała wrócić i wtedy oni się będą mogli wnukiem nacieszyć, powtarza to przy każdym spotkaniu, złośliwie, bo wie, że mnie to denerwuje. Już teraz mnie najchętniej by do roboty wygnał.
Ciekawe czy tak chetnie by sie nim zajął kiedy Ty byś byla w pracy. Daj mu kiedyś płaczące dziecko z kupą i pozwól sie mu nacieszyćmaggie86 lubi tę wiadomość
-
Jednak nie mam:) musze zrobic kanapki do pracy mężowi bo jutro ma 1 zmianę po drugiej i mnie poprosil:) ale bardzo mi poomaga. Wiec zasluzyl:) dzis zajął sie małym z rana jak marudził a ja spalam 3 godziny i prawie zupę sam ugotowal jak ja siedziałam z małym na cycu:)
mf, olka30, misia83 lubią tę wiadomość
-
Czary Mary ja będę kupować Tulę. Jest na fb grupa tuląca jak chcesz to Ci wyślę linka i przez naszą koleżankę można odrobinę taniej Tulę zamówić
jeszcze przez chwilę oglądam i czytam o niej bo i tak siedzące dziecko powinno w tuli się tulić więc jest czas
Rudzia moje dziecko ma identyczną kieckęRudzia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja odstawiłam nabiał i przeszło . Myśle ze to był powód.
Dzis pierwszy raz popłakałam sie z bezsilności i złości na siebie ze sie denerwuje na mała, płakała ciagle przez 2 h- mieliśmy kolkę... Po boboticu poszły baki i kupka... Nawet przy cycu sie szarpała, biedna -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Czary Mary ja będę kupować Tulę. Jest na fb grupa tuląca jak chcesz to Ci wyślę linka i przez naszą koleżankę można odrobinę taniej Tulę zamówić
jeszcze przez chwilę oglądam i czytam o niej bo i tak siedzące dziecko powinno w tuli się tulić więc jest czas
Rudzia moje dziecko ma identyczną kieckę
Poprosze o namiary na ta grupę od tulihmmmm myslalam ze juz mojego bobasa mogę do takiego nosidla wrzucić
Jeszcze raz n chwile wrzucam mojego chlopaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 06:57
sylvia007, lysinka, maggie86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny