Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Helloł.
My po szczepieniu, na nfz, 3 wkłucia, przeżyliśmy a w nagrodę był cycuś. Teraz maleństwo odsypia.
Mój synuś ma ciemieniuszkę....na brwiach. Muszę mu brwi smarować oliwką i zeskrobywać haha. A myślałam że takie rzeczy to na główce tylko. Na szczęście jest niewielka.
Ja jak widzę że są problemy z kupką to bierę mokrą chusteczkę, nadziewam na palec i myziam w odbyciku, odzew jest od razu
Hehe, Julek też miał takie luseczki na brwiach ale nie wiedziałam ze trzeba coś z tym robić i zniknęły.
Sylwia- ja niestety nie pomogę bo sama jeszcze tego nie ogarnelam.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Sylvia:
kopia aktu urodzenia dziecka (oryginał do wglądu), pity za 2013 rok, kopie dowodów osobistych rodziców, zaświadczenie od ginekologa. Na miejscu wypełniasz wielostronicowy wniosek. Musisz mieć pesele dzieci wszystkich bo trzeba tam wpisać.
Mój mąż z racji zmany pracy w 2014 roku musiał donieść jeszcze 2 zaświadczenia, ale to na życzenie upierdliwej pani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:16
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia skąd wiesz, że ZUS nie może mi zabrać oryginału? Ja im dałam ksero tzn do pracy a praca do ZUSu i podobno ma być oryginał. Gdybym miała jakaś podkładkę ze wystarczy ksero to byłoby super..
Bambi u nas te krosty są na całej buzi, uszach, za nimi i na głowie pod włosami. Któres dziecko też tak ma?