Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciliśmy od pediatry. Natan ma 5800
masakra, 1800 w 4 tygodnie.
U nas o tych ćwiczeniach czytałam juz rano na necie, jeszcze nic nie wyloponoć powinni raz w roku to sprawdzać ale jakoś sobie nie przypominam takich ćwiczeń.
Rudzia, Aguś86, Ulka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Marycha tez szukam tego przepisu
chyba musze faceta zmienić boli on tylko 4 synów umiał zrobić
Justinka ja na chrzestna biorę moja przyjaciółkę i to juz było pewne jak tylko w ciążę zaszlam. Moja siostra jest chrzestna starszego syna, mam co prawda bratowa ale jakoś nie czuje tegonie to, żebym jej nie lubiła ale prawda jest taka, że moja przyjaciółka jest mi bliższa. Mój TZ ma dwie siostry i ich nawet nie będzie na chrzcinach bo nie są zbyt zainteresowane.
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzis chu*** dzień od rana. Spalam 4 godziny. Rano jak zasnelam to obudziła mnie moja kotka. Jak Julek zasnął to miałam nadzieję, że na dłużej ale trwało to tylko 30 minut. Także od 7 próbuje go uspac ale nie wychodzi i ciągle jest na moich rękach. Mam dość.. Chce spać ale coś mu nie pozwala i się wybudza po kilku minutach.
Na dodatek mam problem z macierzyńskim. Okazuje się, że ZUS potrzebuje oryginał odpisu aktu urodzenia, a nie ksero i takim sposobem musze jeszcze tracić czas na wyprawę do ZUS i USC. Pewnie macierzyński dostane w lipcu.. Szlag.. -
Fasia czy Julek wyje przy robieniu kupki albo jak idą mu gazy??
naszym maluchom może teraz doskwierać syndrom "powolnego" jelita. Tak to nazwała moja położna.. wyraźny grymas i płacz przy pierdkach i robieniu kupki, podkurczanie nóżek podobne do kolki.. ale to minie z czasem.. My się ztym borykamy 3 dobę.. ech
Kolka przeszła po lekach a teraz to gówno się ujawniło. -
hello, ja znowu przelotem.
Mam pytania do mamus ktore podejrzewaja/maja rozpoznana skaze bialkową - co jecie ?? jak wyeliminuje nabial z mojej super diety malo co zostanie. Mialam rozszerzac diete jak maly skonczy miesiac a chyba bedzie wrecz przeciwnie. Od dwoch dni pojawila nam sie hmm podejrzana wysypka i z dnia na dzien jest tgo wiecej, glowenie na buzce, pojedynczee zmiany na szyjce. No i musze na probe pozegnac sie z nabialem...wiec bede wdzieczna za jakies pomysly kulinarne, (pamietajcie ze mam ograniczone zdolnosci w tym zakresie)albo jakies fajne stronki z przeisami bo jeszcze nie zdazylam poszukac a ...jestem glodna
.
No i pytanie z innej beczki jak juz tu pisze... do tych co maja sally hansen miracle gel? uzywacie tego z tym utrwalaczem top coat?? czy sam lakier? bo nigdzie nie ma tego top coat
-
Amy ale tak przykladowo co jesz na sniadanie obiad kolacje- zakldajac ze znajdziesz na to czas oczywiscie. Ja tez bym chciala tak dosc restrykcyjnie . Co prawda ta wysypka nie wyglada typowo na skaze ale nigdy nie wiadomo. Na tradzik tez na pewno nie. Nie wiem co innego ? Potówki?? chyba nie
Maly jak sie urodzil mial rumien noworodkowy ale to tez wygladalo inaczej. Ech nienawidze zmian skornych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:18
-
my dzisiaj mamy kiepski dzień maly od rana placze ma problem z kupa od 2 tyg meczy się strasznie przy robieniu kupy ale jak ju zrobi to kochane dzieckohttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Mary ja Twojego bobo jeszcze nie widziałam bo na pewno bym takiego urodziwego zapamiętała, słodki króliczek, patrzy jak zaczarowany:)
Edit:
Już żeś go matka go zabrała,nie napatrzyłam się
wstawię jeszcze raz jak przyjadę do domu bo tutaj jakies problemy mam
Dziewczyny, przymierzam sie do zakupu nosidła dla malucha. Polecacie jakieś szczególnie? Macie rozeznanie w temacie? Chciałam takie ergonomiczne Tula. moze macie jakies zadanie na jego temat ?
Ida lubi tę wiadomość