Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Ruskie pokaz sił zrobili ostatnio na paradzie
strach sie bać,szczepicie na pneumokoki ? Jeśli tak to kiedy?
Już szczepiłam. W 9 tygodniu życia. Tydzień po tych 5w1.
Już rozumiem Angela. Dzięki za informację.
Justinka, no pewnie, że bierze się kogo się chce. Ja też nie mam siostry ani TŻ. To co, miałabym wziąć jakąś kuzynkę, którą widuję raz na 5 lat, bo tak wypada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Mówicie że w ddtv mówili o tych ćwiczeniach a ja prawie tv nie oglądam, jeśli już to wieczorem po 20tej więc nie ukrywam że lekko się przestraszyłam.
Moja rodzina mieszka głownie w Wawie i Konstancinie i jak pytam to nikt żadnych ćwiczeń do tej pory nie kojarzy a teraz nagle robią, ehh nie ważne.
Justinka jak ktoś jest problematyczny to zawsze znajdzie powód by się przyczepić i namieszać, róbcie jak Wam pasuje, kto by się przejmował fochami bratowej;)shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Lwica odłóż Nikosia, nic mu sie nie stanie jak chwile popłacze i idź po picie kobieto!!!
Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeejjku moj Klocuszek wazy juz 5100g
i ma 58cm! W 3 tygodnie tak urosla hihi
Juz karuzelka ja interesuje i usmiecha sie tak slodko
kooochaaam ja taaak bardzo!!! Zacalowalabym ja!
Moj 5kilowy Pucuś
Jaga, maggie86, Lwica, iwonka1077, Justinka, Amy_, mantissa, Militta110816, Fasia, lysinka, Aguś86, Angela89, Lali, misia83, Eweliśka, mf, Ulka84, KasiaKwiatek, Gosha, adab lubią tę wiadomość
-
Hej kochane mamuśki
Nie nadrobie wszystkiego co pisałyscie i będę samolubna ale na tyle mi pewnie starczy czasu by napisać co u nas.
Mąż w niedziele wyjechał do Danii nie wiem kiedy wróci , za miesiąc może dwa na kilka dni. Zostałam sama z 2 dzieci i teściową na głowie która mnie niemiłosiernie wkurwia.
Lili zaczęła wymuszać noszenie na rękach. Także wiecznie mam ręce zajęte. Pojawił nam się lekki katarek i narazie się obserwujemy.
Ja jeszcze mam połóg do tego póścił mi jeden szew i mi się paprze teraz rana. Nie mam kiedy iść do gina, tzn mam ale akurat jak mam termin do gina to mam Marcela alergologa w tym czasie. A potem mój gin wyjeżdza. Szlag by to. Jak mam chwile wolnego to piore sprzątam gotuje zajmuje się Marcelem itd.
Moja teściowa najchętniej to by mi Lilke zabrała i ciumkała nad nią i straśnie by ją śchlupała, bo Liluśia jeś taka śłodziuteńka i plakusia śkalbunio......Jezuuuuuu jak mnie wkurwia to aż nie chce przez to jej zostawiać młodej. Do tego łazi i ją buja na rękach , husi husi jej robi. Już nie wspominając o tym , że za każdym razem bez wzgędu o czym mówie ta krowa podważa moje zdanie i mój autorytek. Aż mi się chce płakać przez tą krowe. Nerwowo mnie ten babsztyl wykończy. Ciągle mi narzuca swoją pomoc pomimo , że jej nie chce i o nią nie proszę. Ehhh
Spróbuje nadrobić chociaż ostatnie newsu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to teraz pożywka dla pedofila
półnagi TERRORYSTA!!
4900 g!!!!
[URL=http://www.fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:39
Rudzia, Militta110816, maggie86, Fasia, Justinka, lysinka, hwesta, Aguś86, mantissa, Ida, sylvia007, Angela89, Lali, iwonka1077, misia83, Eweliśka, mimka84, mf, Auro, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jaga - jak ja dziękuję Bogi za normalną teściową! Za to większości z was zazdroszczę mężów... Chociaż od wczoraj jest nieco lepiej..
Dwa meisiące bez męża? z jednym Olkiem bym dała radę, ale z dwójką dzieci - ech.. wiem, że się da ale to dla mnie wyzwanie ekstra.. Dasz radęJaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia - Sofijka jest przeuroicza . ahhhh kto da przepis na ' robienie ' dziewczynek ?
Amy - Olo jest przekozakiemprawdziwy facet
suuuuperman
A ja siedze na wsi u rodzicow. Jest sielsko - anielskoszkoda ze dzisiaj musimy juz wracać do tej paskudnej stolnicy
maggie86, Amy_, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość