Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militta dzięki za odp tak myślałam że mimo wszystko ksiądz kręcił nosem
ale fajnie, że udało się go przekonać.
My mieliśmy chrzcic 24.05 ale zrobiła się z tego afera, że termin nie pasuje każdemu, ech a wymówki takie za tylko mi ciśnienie podnosili
juz nie mówiąc ze z mężem się poklocilismy
bo to jego rodzina wymyslala
no nic chyba że w końcu chrzciny będą 5.07.
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam i polecamIda wrote:A ja mam już ogarnięty dom, pranie wstawione, zmywarka wypakowana, suche pranie poskładanie (ja nie prasuję) i teraz popijam Femaltiker

Zamówiłam sobie szczotkę do włosów Tangle Teezer, bo moje kołtuny rozczesuję średnio 20 minut. Ma któraś?
Teraz kupuję gumki Invisibobble bardzo polecane teraz
maggie86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tym exelem to daje głowę że któraś z tych durnych lipcówek co u siebie na wątku robiły dym, w końcu zrobiłysmy im niezłą antyreklame.
Ja też mam tangle teezer, polecam,odkąd go mam to nie wyrywam połowy włosów przy czesaniu, super gładko sunie po włosach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:43
Angela89, Ida, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna włosowych blogach dziewczyny radzą by splątane wlosy rozczesywać od dołu/końca i stopniowo kierować się ku górze, wg mnie działa i sporo krócej i mniej boleśnie, wypróbowałam na na bratanicy która ma włosy po pasIda wrote:Moja siostra ma i wypróbowałam sobie kilka razy i faktycznie działa, dlatego zdecydowałam się kupić, bo rozczesywanie po kąpieli to dla mnie był koszmar.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:48
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja mamIda wrote:A ja mam już ogarnięty dom, pranie wstawione, zmywarka wypakowana, suche pranie poskładanie (ja nie prasuję) i teraz popijam Femaltiker

Zamówiłam sobie szczotkę do włosów Tangle Teezer, bo moje kołtuny rozczesuję średnio 20 minut. Ma któraś?
i to trzy modele
nie będziesz żałować
Ida, maggie86 lubią tę wiadomość
-
No patrz, a wszędzie piszą, ze nawet podgrzewac dwa razy nie można. Chociaż też nie wiem w czym miałoby to zaszkodzić.Angela89 wrote:mrozic chyba nie Ale ponownie podgrzać tak ba możesz je nawet podać w temp pokojowej . ogólnie może stać pół dnia i nawet jak się rozwarstwi a nie skwasnieje to można podać dziecku
-
nick nieaktualnymantissa wrote:No patrz, a wszędzie piszą, ze nawet podgrzewac dwa razy nie można. Chociaż też nie wiem w czym miałoby to zaszkodzić.
Też gdzieś tak czytałam ale jestem na tej grupie na fb i tam dziewczyny dzielą się poradami i nie raz pisały że można podgrzewać. Trzeba patrzeć czy nie skwaśniało jak nie to jest zdatne do podania.
Ogólnie pogrzewanie powoduje że pokarm traci jakieś wartości ale i tak jest bardziej wartościowe niż mmWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:54
shimmer_lip, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dajcie namiar na te gumki, plissssss! Przy dziecku mam ciągle spięte, bo lecą mi na twarz, a Mały ciągnie i wyrywa, więc nie ma opcji rozpuszczonych. A mam taką gumkę, że pod koniec dnia aż głowa mnie boli, bo tak ciągnie cebulki...
daglas hebe i nawet słyszałam że podróbki są w rossmanie i pepco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:58
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny