Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militta dzięki za odp tak myślałam że mimo wszystko ksiądz kręcił nosem
ale fajnie, że udało się go przekonać.
My mieliśmy chrzcic 24.05 ale zrobiła się z tego afera, że termin nie pasuje każdemu, ech a wymówki takie za tylko mi ciśnienie podnosilijuz nie mówiąc ze z mężem się poklocilismy
bo to jego rodzina wymyslala
no nic chyba że w końcu chrzciny będą 5.07.
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:A ja mam już ogarnięty dom, pranie wstawione, zmywarka wypakowana, suche pranie poskładanie (ja nie prasuję) i teraz popijam Femaltiker
Zamówiłam sobie szczotkę do włosów Tangle Teezer, bo moje kołtuny rozczesuję średnio 20 minut. Ma któraś?Teraz kupuję gumki Invisibobble bardzo polecane teraz
maggie86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tym exelem to daje głowę że któraś z tych durnych lipcówek co u siebie na wątku robiły dym, w końcu zrobiłysmy im niezłą antyreklame.
Ja też mam tangle teezer, polecam,odkąd go mam to nie wyrywam połowy włosów przy czesaniu, super gładko sunie po włosach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:43
Angela89, Ida, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Moja siostra ma i wypróbowałam sobie kilka razy i faktycznie działa, dlatego zdecydowałam się kupić, bo rozczesywanie po kąpieli to dla mnie był koszmar.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:48
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja mam już ogarnięty dom, pranie wstawione, zmywarka wypakowana, suche pranie poskładanie (ja nie prasuję) i teraz popijam Femaltiker
Zamówiłam sobie szczotkę do włosów Tangle Teezer, bo moje kołtuny rozczesuję średnio 20 minut. Ma któraś?i to trzy modele
nie będziesz żałować
Ida, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:mrozic chyba nie Ale ponownie podgrzać tak ba możesz je nawet podać w temp pokojowej . ogólnie może stać pół dnia i nawet jak się rozwarstwi a nie skwasnieje to można podać dziecku
-
nick nieaktualnymantissa wrote:No patrz, a wszędzie piszą, ze nawet podgrzewac dwa razy nie można. Chociaż też nie wiem w czym miałoby to zaszkodzić.
Też gdzieś tak czytałam ale jestem na tej grupie na fb i tam dziewczyny dzielą się poradami i nie raz pisały że można podgrzewać. Trzeba patrzeć czy nie skwaśniało jak nie to jest zdatne do podania.
Ogólnie pogrzewanie powoduje że pokarm traci jakieś wartości ale i tak jest bardziej wartościowe niż mmWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:54
shimmer_lip, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dajcie namiar na te gumki, plissssss! Przy dziecku mam ciągle spięte, bo lecą mi na twarz, a Mały ciągnie i wyrywa, więc nie ma opcji rozpuszczonych. A mam taką gumkę, że pod koniec dnia aż głowa mnie boli, bo tak ciągnie cebulki...
daglas hebe i nawet słyszałam że podróbki są w rossmanie i pepco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:58
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny