Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z 26 kwietnia wersję przywróciłam.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, Justinka, Fasia, nick nieaktualny, Anka1501, misia83, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy chrzcić w święta :) Chciałam chrzcić wcześniej ale teść lada moment wypływa. My zapraszamy tylko chrzestnych rodziców i moich dziadków i zapraszamy na obiad do Nas :)

Pewnie reszta rodzinki się obrazi ale trudno. Nasza decyzja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:10

mantissa, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Dajcie namiar na te gumki, plissssss! Przy dziecku mam ciągle spięte, bo lecą mi na twarz, a Mały ciągnie i wyrywa, więc nie ma opcji rozpuszczonych. A mam taką gumkę, że pod koniec dnia aż głowa mnie boli, bo tak ciągnie cebulki...
    http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=68114 o takie, ja w hebe kupiłam ;) polecam bezbarwne :)

Ida lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że da się zablokować exela hasłem ktoś umie ?:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny z Warszawy dzisiaj są/będą do 19tej testowane alarmy ostrzegania zagrożeń z powietrza,będą wyły syreny alarmowe także nie pakujcie się jakby co;)ja byłam z małym i psiakiem mamy na wilanowie u weterynarza i troszkę się przestraszyłam ale na 112 powiedzieli że ćwiczenia

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    dziewczyny z Warszawy dzisiaj są/będą do 19tej testowane alarmy ostrzegania zagrożeń z powietrza,będą wyły syreny alarmowe także nie pakujcie się jakby co;)ja byłam z małym i psiakiem mamy na wilanowie u weterynarza i troszkę się przestraszyłam ale na 112 powiedzieli że ćwiczenia
    Już u mnie wyły :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w parafi uroczyste chrzty są w 1 niedziele miesiąca... przynajmniej bez problemów i proszenia ochrzci ksiądz więc chyba zostanie ten 5.07.. jak mała jeszcze była w brzuchu chciałam 3.05.. później z racji że urodziła się dopiero w kwietniu i to 10.. [a miała w marcu ;)] no i ten długi pobyt w szpitalu, musieliśmy przesunąć.. myślałam o 10.05 ale chyba byśmy się nie wyrobili.. po za tym teść miał być w szpitalu [ostatecznie wyszedł dzień wcześniej...] później padło na 24.05 nawet załatwiłam lokal mimo że okres komunii.. no i co nagle chrzestny brat męża mówi że mu nie pasuje, że bez sensu termin... teść chyba żeby go poprzeć wymyślił że on nie przyjdzie, bo ma problem z nogą i nie wytrzyma tych 1,5h w aucie! dzwoniła też siostra mężą mimo że i tak czy siak jej nie będzie, ale robiła za adwokata brata i taty mówiąc że głupia data bo to i tamto, ech ręce opadły.. dla mnie jak ktoś chce to da radę, a nie wymyśla głupie wymówki... ostatecznie powiedziałam co myslę i kazałam mężowi podjąć decyzje kiedy.. bo wchodziło jeszcze 31.05 ale wtedy nie będzie mojego brata i bratowej.. albo 5.07 gdzie ich raczej tez nie będzie, ale dodatkowo jest to termin już po wakacjach, a zależało mi aby ochrzcić zanim pojedziemy na drugi koniec polski... ech i co mąż przez 1,5 tyg nie umiał podjąć decyzji... aż w końcu wczoraj się wkurzyłam i powiedziałam że chrzciny będą 5.07 kto będzie to będzie, już mam dość tej sytuacji... bo oni wykłócają się o datę, a to przecież nam ma pasować bardziej, to my mamy na głowie inne organizacyjne rzeczy nie tylko data...
    ok wyżaliłam się ;) dopadłam lapka więc było mi łatwiej opisać hehe :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Już u mnie wyły :D
    nie lubię i boje się, w tych czasach to nigdy nic nie wiadomo

• Justinka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj nie wiem co się mojemu dziecku podziało... od 12 nie spała praktycznie w ogóle :/ raz 1h i raz 40 min... po czym przed 20 kąpanie... później prawie 1h na cycu i zasnęła o 21.. spała do 3:30 :) wyszła 1h przerwa na karmienie i ogarnianie po dużej kupie która wylała się na plecki ;) no i zasnęła o 4:30 spała do 7 :) teraz niby też śpi 30 min, ale bardzoo nie spokojnie :/

a w ogóle ma jakąś wysypkę na twarzy i troszkę na dekolcie :( wczoraj miała malutko a dziś już zdecydowanie więcej...
    mam obawy że to po zjedzeniu szarlotki... w niedziele zjadłam jeden mały kawałek, stąd tylko parę kropek.. a wczoraj zjadłam już chyba z 5 kawałków :P no to ją wysypało :/ nie wiem od proszku do pieczenia? możliwe?

201504101680.png
    683907699a.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A i w ogóle mleka nie wolno potrząsać :) Jak się pojawia śmietanka to trzeba mieszać :) Ale nie wstrząsać :)
    O a czemu? Ja często wstrząsam żeby żelazo wymieszac.

PS: Juli dziś póki co nie marudzi. :D

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    O a czemu? Ja często wstrząsam żeby żelazo wymieszac.

PS: Juli dziś póki co nie marudzi. :D

Pięknie zacytuje "poniewaz prowadzi to do zmiany ksztaltu molekul bialka, zostawiajac tylko kawalki aminokwasow... laktoferyna, lizozym, i inne ochronne skladniki dzialaja dobrze w pelni jesli pozostaja w swojej strukturze molekularnej." :)

shimmer_lip, mantissa lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    nie lubię i boje się, w tych czasach to nigdy nic nie wiadomo
    Też sobie pomyślałam, że testują znaczy coś się szykuje :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba sie wybiorę na spacer juz, jakos usiedzieć nie moge w domu ... I czuje zmęczenie materiału od kilku dni, jednak to wstawanie w nocy daje w kosc. Ide na spacer po drożdżówkę chyba :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee nic sie nie szykuje, takie testy sa co jakiś czas i maja obowiązek takie cos robic :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W DDTVN mówili że dziś macie w Warszawie różne ćwiczenia różnych służb :) więc spokojnie TO TYLKO ĆWICZENIA :)

nick nieaktualny, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Eeee nic sie nie szykuje, takie testy sa co jakiś czas i maja obowiązek takie cos robic :)
    Ta jasne :D oni sprawdzają syreny bo się ruskie na nas szykują :D

dobra idę na spacer bo mi odbija :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:32

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny dziekuje za polecenie sally hansen lakiery wygrywają wszystko :) Moje nóżki wyglądają jak po hybrydzie :D UWIELBIAM !

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruskie pokaz sił zrobili ostatnio na paradzie ;) strach sie bać,szczepicie na pneumokoki ? Jeśli tak to kiedy?

• Justinka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jeżeli chodzi o obrazę i chrzciny ;)
    U nas od początku było wiadomo że chrzestnym będzie brat męża... [synka u nas jest męża siostra i mój brat] no a jeżeli chodzi o chrzestną to był już lekki problem, bo ja siostry już nie mam ;) więc wg 'wszystkich' powinna być moja bratowa... ale oboje z mężem nie bardzo chcieliśmy, ja nie raz się z nią ścięłam, po za tym ona taka trochę jest wywyższająca się jakby była lepsza od innych, ogólnie od początku się z nią nie mogłam dogadać, no ale cóż brat się ożenił to trzeba tolerować ;) i ostatecznie chrzestną będzie moja bardzo dobra koleżanka ze studiów, na nią zawsze mogę liczyć, o wszystkim pogadać i wiem że spełni się w tej roli bardzo dobrze :) już nie mówiąc jak bardzo się ucieszyła no i była zaskoczona ;)
    No ale oczywiście ponoć będzie zdziwienie bratowej jak nie obraza pańska... ale mam to w d... po za tym jak dla niej to było logiczne że będzie chrzestną... to dlaczego ja nie byłam ich świadkową.. skoro to było takie oczywiste... a tak to był kolega brata i jej siostra :| mimo że ma trzech braci i spokojnie mógłby być któryś z nich, a mój brat ma tylko mnie... moja mama nawet mówiła że mama bratowej też to będzie komentować, bo ona starej daty i dla niej też to było oczywiste, hehe ale już przy ich weselu nie.. na chrzestnych się nie wybiera kogo wypada tylko kogo się chce, chyba nie? ;)

201504101680.png
    683907699a.png
‹‹ 4571 4572 4573 4574 4575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ