Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAż wstałam i poszłam do laptopa, ktoś sam jest chu%$ że to skasował. Komu coś przeszkadzało?! Ja pierdzielę ludzie są debilami. Brak mi słów.
Ja w ogóle zauważyłam że dużo innych wątków po urodzeniu dziecka przenosi się na prywatne fora, może byśmy się jeszcze raz zastanowiły nad tym ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:25
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Aż wstałam i poszłam do laptopa, ktoś sam jest chu%$ że to skasował. Komu coś przeszkadzało?! Ja pierdzielę ludzie są debilami. Brak mi słów.
Ja w ogóle zauważyłam że dużo innych wątków po urodzeniu dziecka przenosi się na prywatne fora, może byśmy się jeszcze raz zastanowiły nad tym ?myślałam, że mam problem z lapkiem, ale inne linki to samo, wykasowane dane
smutne to...
-
U nas znowu co wieczorna walka... Julek nie spi juz 4,5 godziny. Marudzi, placze i nie wiadomo co mu jest.. teraz lezy na mezu na lozku. Mam nadzieje, ze uda mu sie zasnac, bo ja osobiscie padam na pysk
nie wiem dlaczego wieczory sa u nas takie meczace, niespokojne i placzliwe..
A co do chu*** co nam miesza w linkach to brak mi slow... -
Podobno można wyświetlic poprzednie wersje Wszystkie zmiany są zapisywane automatycznie w miarę ich wprowadzania. Aby przeglądać starsze wersje dokumentu posortowane według daty i autora zmiany, możesz wyświetlić historię zmian."
Spróbuje któras? -
MF mój synek ostatnio spal 5 godzin po czym myślałam, że jak dorwie cyca to będzie na nim wisiał pił godziny, a on jadl 3 minuty i znowu zasnął na kolejne 3 czy 4 godziny
widocznie w tak krótkim czasie się najadal. Także może to nic złego tylko taki dobry sen po prostu
mf, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Pytanie mam. Czy jeśli wyciągnę moje mleko z lodówki, podgrzeje je troszkę to czy mogę je później dać raz jeszcze do lodówki lub zamrozić jeśli dziecko nie zje wszystkiego z butli, a jest mi szkoda go wyrzucać? Czy traci juz na wartości i się do niczego nie nadaje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 04:38
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Pytanie mam. Czy jeśli wyciągnę mogę mleko z lodówki, podgrzeje je troszkę to czy mogę je później dać raz jeszcze do lodówki lub zamrozić jeśli dziecko nie zje wszystkiego z butli, a jest mi szkoda go wyrzucać? Czy traci juz na wartości i się do niczego nie nadaje?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:mrozic chyba nie Ale ponownie podgrzać tak ba możesz je nawet podać w temp pokojowej . ogólnie może stać pół dnia i nawet jak się rozwarstwi a nie skwasnieje to można podać dziecku
Bo wieczorem za dużo mleka podgrzalam i dałam je znowu do lodówki, bo w temp pokojowej za długo stać nie może i teraz myślę czy ono jeszcze jest coś warte.. -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:nic mu się nie stanie
Dziękuję!to w takim razie muszę je dziś wykorzystać, bo szkoda tak wyrzucać skoro raz na ruski rok udaje mi się coś odciągnąć
Angela89 lubi tę wiadomość