Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę ze temat chrztu na tapecie
U nas jak narazie nie ma planów:(moze we wrześniu jak będę w Polsce ehh trudno to wszystko zorganizować plus paszport dla małego
RUDZIA ja po CC i tez jeszcze krwawię czasem mniej czasem więcej czasem są skrzepyRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nio a jeśli o krwawienia chodzi może być tak że skończyło się pologowe a zaczęła normalna miesiączka?? Bo mam tak że takie teraz mam krwawienie typowe jak na okres i się zastanawiam czy tak może być bo przerwy jakby nie było???
-
Hej! U mnie dziś cały dzień w biegu. Rano byliśmy na kontroli w patologii noworodka. Wszystko ok, Juli waży 5100, napięcie miesniowe ok. Może ulewac na fioletowo przez żelazo. Żelazo w normie ale do pół roku i tak musi brać profilaktycznie. Za to dwa razy dziennie zamiast trzech.Mówiłam ze młody ostatnio cały tydzien marudny to chyba nie uwierzyla bo na wizycie dziecko aniołek. No i powiedziała ze dziecko musi czasem poplakac i ze gdyby go coś niekolkowego bolało to by płakał non stop. No dla mnie to nie jest normalne ze dziecko bez powodu na rękach płacze aż do czerwonosci ale co się miałam z babą kłócic.
Wkładki wielofunkcyjne nie dają rady. Nie nadążają wchłaniac. Do noszenia ok ale przy karmieniu, kiedy mocno leci to nie zdąży wsiąknac i spływa dołem i moczy stanik.
Za to dostałam stanik z Lidla.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Hej! U mnie dziś cały dzień w biegu. Rano byliśmy na kontroli w patologii noworodka. Wszystko ok, Juli waży 5100, napięcie miesniowe ok. Może ulewac na fioletowo przez żelazo. Żelazo w normie ale do pół roku i tak musi brać profilaktycznie. Za to dwa razy dziennie zamiast trzech.Mówiłam ze młody ostatnio cały tydzien marudny to chyba nie uwierzyla bo na wizycie dziecko aniołek. No i powiedziała ze dziecko musi czasem poplakac i ze gdyby go coś niekolkowego bolało to by płakał non stop. No dla mnie to nie jest normalne ze dziecko bez powodu na rękach płacze aż do czerwonosci ale co się miałam z babą kłócic.
Wkładki wielofunkcyjne nie dają rady. Nie nadążają wchłaniac. Do noszenia ok ale przy karmieniu, kiedy mocno leci to nie zdąży wsiąknac i spływa dołem i moczy stanik.
Za to dostałam stanik z Lidla.
-
nick nieaktualny
-
Ktos mi podmienil dziecko! Przyznac sie ktora z Was?
Julek najpierw spal 4,5 godziny !! obudzil sie bez placzu, bez placzu zmienilam pieluszke, pozniej zjadl, ladnie odbil i znowu zasnal! Wrocilam spacerem od tesciow, wstapilam do lidla, jestem juz w domu jakis czas a on dalej spi. Poki co dwie godziny.. nie wyglada jakby mial sie zaraz obudzic
niestety to spanie w dzien oznacza moja nieprzespana w calosci noc no ale coz moge poradzic, przeciez go nie obudze. Tak czy siak suuuuuper)
Edit - pobudka
Edit2 - jednak spi dalej haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:05
mantissa, mf, misia83, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Fasia to kładź sie teraz!!!
Za dlugo juz spi, jest juz bardzo niespokojny wiec na nic moje spanie. No ale zrobilam sobie obiad, ogarnelam pokoj, wrzucilam pranie i wyprasowalam resztejak maz wroci wieczorem to moze uda mi sie przymknac oko chociaz na godzinke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny