Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Fasia, a co z Julkiem jak będziesz pomagała mężowi?
jak będzie spal i się obudzi to teściowa mnie zawola
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Oj, po lodach to i ja zauważyłam, że Mały bardziej się pręży i puszcza bąki. Niestety, odstawiłam
A ja codziennie jedna Śnieżynkę jadłam.. Buuuu.. będę tęsknićno ale dla małego wszystko
-
Sylvia mój syn ostatnio w ciągu dnia śpi po 3 godziny.. W nocy ok 8 i to wszystko.. Takze wg mnie wcale dużo nie śpią, tzn nie mój egzemplarz.
Sylvia musisz sobie robić tak jak ja kanapki do pojemnika i do lodówki. Ja tez w ciągu dnia nie mam czasu na jedzenie a trzeba. Taka kanapę zawsze na szybko z lodówki można wyjąć i jeść nawet jak się karmi. Tak mi dziewczyny poradziły i się sprawdzamantissa lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Sylvia mój syn ostatnio w ciągu dnia śpi po 3 godziny.. W nocy ok 8 i to wszystko.. Takze wg mnie wcale dużo nie śpią, tzn nie mój egzemplarz.
Sylvia musisz sobie robić tak jak ja kanapki do pojemnika i do lodówki. Ja tez w ciągu dnia nie mam czasu na jedzenie a trzeba. Taka kanapę zawsze na szybko z lodówki można wyjąć i jeść nawet jak się karmi. Tak mi dziewczyny poradziły i się sprawdza -
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Czy Wasze dzieci po dłuższym spaniu mają na ustach taki biały nalot? Jakby piana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam dwójkę i też cały czas sama i mam wielki dom do ogarnięcia, a sprzątać muszę codziennie, bo jeśli nie posprzątam to słyszę później wyrzuty. A dzisiaj mam chorą Gabi, ktorej co chwilę muszę coś podawać, do tego Nina która albo wisi na cycku albo sie drze, wiec naprawdę nie miałam jak zrobić sobie jeść, bo chyba nie powiem choremu dziecku z gorączka: sorry Gabi nie dam Ci pić, bo mama się najeść musi
-
nick nieaktualny