Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia u małego da na policzkach czole , brwiach a na nich to łuski takie się zrobiły,dzisiaj też przeszłona dekolt, ja jutro bbędę dzwonić i zobaczę czy do przychodni czy ona do mnie bo raczej nie chce z małym do chorych ale zobaczymy...
U nas są czerwone i taka kaszka w dotyku szorstkieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:28
-
Anka w USC tez dostałam takie informacje ale ZUS chce oryginał i mam problem, bo mi macierzyński wstrzymało. Nosz ku.... Co za do dupy dzień! Jeszcze teściowa mnie dziś wkurzyła na dokładkę. Julek nie śpi od 7 rano. Ciągle ręce, ciągle płacze. Zasypia na cycku na 3 minut i znowu płacz i ręce kolejnych kilka godzin.. Mam dzis dość! Pisze to szczerze!
-
U Julka to tez taka kasza w dotyku. Rudzia mi położna tez mówiła, że to hormony ale mówiła tez ze to jest na czole, skroniach i za uszami. Nic nie mówiła o głowie. Iwonka my jutro mamy wizytę położnej to dopytam co to może być.. Hwesta i co to się okazało u Ciebie?
-
Fasiu moj Adaś mial czerwone kropeczki na glowie we wloskach pojedyncze. Wiecej ich bylo na policzkach skroniach i szyji a takze na dekoldzie. Niektóre byly bialawe. Trzymaly caly miesiac niedawno same zeszly
Co do dnia ja od jakiegos czasu tez tak mam. Adaś nie spi od rana do poznego wieczora. Ciagle rece jak zasypia odloze go jest ryk i za kazdym razem tak. Do tego kolki wieczorami. Mozna jebca dostac czasem. Tak placze ze tylko pierś go uspakaja i tak wisi bo inaczej bym sie zalamala takze nie jestes sama. Musimy trzymac sie i byc twarde. Jest okrutnie ciezko tez juz mam dosc tym bardziej ze z tym wszystkim jestem sama chlop pracuje i tyle...i zadziwia mnie to tak jak ciebie ze taki maluch tak malo sypia. Rekord z ostatnich dni spania w ciągu dnia to 40min wiecej nie pospiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:01
-
Fasia wrote:U Julka to tez taka kasza w dotyku. Rudzia mi położna tez mówiła, że to hormony ale mówiła tez ze to jest na czole, skroniach i za uszami. Nic nie mówiła o głowie. Iwonka my jutro mamy wizytę położnej to dopytam co to może być.. Hwesta i co to się okazało u Ciebie?
To daj znac co ci tam ta polozna powie ja jak sie cos dowiem to tez napisze....Fasia lubi tę wiadomość
-
Kurcze co jest, już drugi dzień... ostatnia drzemka kończy się o 12.. i od tej godziny już tylko cyc i ręce! Ewentualnie przysypia na rękach a najlepiej przy cycu, ale ja jestem unieruchomiona, no masakra jakaś.. tak to krzyczy jak ją gdzieś odłożę lub też jak zaśnie jak chce położyć do łóżeczka..
buuu co się stało z moim aniołeczkiem
jestem padnięta...
Współczuje Wam dziewczyny bo Wy tak macie od dłuższego czasuna dodatek noce macie nie najlepsze, ja przynajmniej na to nie mogę póki co narzekać...
-
Młoda ehh strasznie to męczące a jak dojdą do tego jeszcze inne rzeczy to ja wysiadam..
Najgorsze jest to, że Julek przysypia i po kilku minutach budzi się z histerycznym płaczem.. Nie wiem co mu się dzieje -
Fasia wrote:Młoda ehh strasznie to męczące a jak dojdą do tego jeszcze inne rzeczy to ja wysiadam..
Najgorsze jest to, że Julek przysypia i po kilku minutach budzi się z histerycznym płaczem.. Nie wiem co mu się dzieje -
Czesc dziewczyny:)
Skąd Wy bierzecie tyle czasu na forum?Ja nawet jak mam ochotę tu zajrzeć to zawsze albo trzeba cos ugotować, sprzątnąć, zjeść, nakarmić, przewinąć, zająć sie mężem
, a poza tym ciągle mnie ktos odwiedza, albo mnie gna po świecie, bo na miejscu nie usiedzę
W swoim miesięcznym zyciu malutki był juz na ślubie cywilnym i tych wczorajszych warsztatach:) rodzice sie śmiali, ze juz do szkoły chodzi;)
Tak sobie wspominałam dzień porodu na forum.dziękuję, ze byłyście wtedy ze mna:) milo się wraca do tych wpisów
Mąż dopiero wraca z pracy, ja odprawiłam siostrę do Wrocławia, wykapalam małego i nakarmiłam i mam wreszcie chwilkę dla siebie:)maggie86, Aguś86, mantissa, misia83, Gosha lubią tę wiadomość