Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Czarmary to ta gencjane do pysia moge?
No możesz ale roztwór wodny i pedzlowac w miejscach gdzie te plesniawki są. Tylko ze to jest cholerstwo fioletowe i nie do sprania. Dziecko średnio wygląda bo tez Buzka wokół ustek sie brudzi.
Ja bym zaczęła od cebionu na gazik,jak nie pomoze to phtin ale miejscowo a na końcu ten fiolet... -
nick nieaktualnyJa bede 4-5 razy aphtinem przecierała na patyczku do ucha i raz dziennie zakrapiala gencjane. Jestem zajebiscie zła na ten aphtin ze to ten kwas
z mężem sie juz pokłóciłam o to. Bo wg niego jak lekarz kazał to ma racje , wg mnie 4-5 razy dziennie po 10 kropli to jakas przesada
-
nick nieaktualny
-
ziolko wrote:widziałam, że niektóre z Was kupiły misie szumisie. Możecie powiedzieć jak się sprawdzają?
Jak IDA napisała cudów nie zdziała.
Nikos raz przy nim zaśnie raz nie nie wiem czy zasługa misia. Ja go dostałam to ok.ale nie kupiłabym 130zl za duzo.
Możesz sciągnąć aplikacje na telefon z dźwiękami uspokajającymi maluszka. Ja tak robiłam zanim miś do nas dotarł. -
ziolko wrote:
I pytanie do Amy bo widziałam, że walczyła z bólami brzuszka u Olka. Czy u Was problem już zniknął? Piotrek ma problemy z prykaniem, krzywi się, napina, czasem płacze.. daję mu espumisan ale nie widzę poprawy. Jak sobie radziłaś z tym problemem?
Hej u nas raz lepiej raz gorzej. Powiem szczerze ze po tygodniu podawania 3x dziennie 3 ml debridatu plus 5xdziennie przed karmieniem sab simplex (może być espumisan 100 - bo ma te same skladniki) zrobiło się naprawde fajnie. Niestety wszystko zależy od tego co zjem bo u nas też jest problem z nabiałem.. jak coś przemycę w jedzeniu to niestety płacz jest niesamowity... przy gazach przy kupce no i oczywiście przed... bo pręży się, wije, piszczy i strasznie płacze...
Generalnie jak jestem ostrożna z tym co jem to dziecię praktycznie śpi i budzi się na jedzenie i na guganie, troszkę marudzi ale niewiele..
-
nick nieaktualnyA mi sie przysnelo na godzinę. Muszę mniej czasu z Wami spędzać bo mi sie snicie. Tym razem była to Amy ze swoim Olkiem, baaaa ale jakim Olkiem! Chłopak miał 1,5 m długości !!! Schowalam sie w kat i zaczęłam płakać ze mój syn taki krotki !!
totalnie mam zryty beret!!
Amy_, mf, Eweliśka, mantissa, mimka84, Fasia, Ida, liwi, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:hahahah Mary po prostu musisz mniej pić
1/5m Olek? boże a cyca jeszcze ciągnął?
Czy juz powinnam sie leczyć ?
Najpierw Hwesta w żółtych klipsach , teraz długi Olek ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 13:10
mf, mantissa, mimka84, Fasia, Gosha, liwi, sylvia007, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Tez bym tak chciała
Mi tez sie śni cos zawsze, nawet w 5 minutowych drzemkach.
Mi się śni, bo my jeszcze nic ten tego... Jak się przymierzamy to Natan się zaczyna kręcić i doopa....
Właśnie odwiedził mnie kurier z książkamidorwalam druga część "Cienia Wiatru" i "Potem" oraz dwa thrillery Grishama u jednego sprzedawcy. Używki w bardzo dobrym stanie i tym sposobem oszczedzilam ponad 100zł
CzaryMary lubi tę wiadomość