Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Plemniki potrafią żyć jeszcze do 3 miesięcy, dlatego po tym czasie wykonuje się badanie nasienia, żeby się upewnić że nic nie ma. Ale po zabiegu trzeba jak najczęściej spuszczać z węża
bo wtedy jest szansa że się szybko oczyści co trzeba
Spuszczać z weza!! Haha ubawilam sie
Co na obiad maja kwietniowki ? Jakieś inspiracje dla ciotki Mary ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:19
mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary ja się z gumkami przez najblisze półtorej roku zaprzyjaźnię może do tego czasu mi przyjdzie chęć na dziecie - również żadnych tabletek nie chce brać. Mnie poprzedni ginekolog zalatwił byłam młoda i głupia nie wiedziałam że powinien dobrać tabletki a po prostu przepisał te które mu pasowało. Tabletkom mówie nie
jeżeli nie bedziemy robić rodzeństwa pomyśle o wkładce
liloe lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Co na obiad maja kwietniowki ? Jakieś inspiracje dla ciotki Mary ?
Mary ja jestem beztalencie kulinarne a dzis zrobilam pulpety w sosie koperkowym chyba w 15 minut + czas gotowania. Wyszly pyyysznejestem z siebie na maxa dumna hehe
http://kotlet.tv/pulpeciki-w-sosie-koperkowym/comment-page-2/#comments -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary ja jestem beztalencie kulinarne a dzis zrobilam pulpety w sosie koperkowym chyba w 15 minut + czas gotowania. Wyszly pyyyszne
jestem z siebie na maxa dumna hehe
http://kotlet.tv/pulpeciki-w-sosie-koperkowym/comment-page-2/#comments
Fasia no wezzzz to za trudneaż mi w brzuchu zaburczalo na którym śpi mój syn i sie biedak obudził
-
Ziolko pytalas o szumisia. U nas sie sprawdza na zasadzie poglebienia snu. Jak Julek zasypia to wlaczamy szumisia i Julo glebiej i mocniej spi. Czesto jak sie mis wylacza po 40minutach to dziecko sie budzi wiec wlaczamy go znowu i spi dalej
cudow sie nie spodziewaj, wiadomo ale ja ogolnie polecam. Na napady placzu stosujemy suszarke, bo jednak jest glosniejsza
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Fasia no wezzzz to za trudne
aż mi w brzuchu zaburczalo na którym śpi mój syn i sie biedak obudził
Mary wcale nie trudne! Banal!
Wrzucasz do miski mieso, jedno jajko i bulke tarta i lapkami mieszasz. Na talerzyk mąkę. W rekach robisz kulki z miesa i toczysz po mace na talerzyku. Do gara wlewasz wode tak zeby przykryla pulpety i jak sie zagotuje to je wrzucasz do srodka. Ustawiasz zegarek na 25 minut. W miedzyczasie w szklance mieszasz smietane, mleko i mąkę. Siekasz koperek. Jak minie czas gotowania to wlewasz to do srodka, dajesz koperek i ... palce lizac!
Ja serio jestem tak samo zdolna kulinarnie jak Ty a zrobilam to mega szybko i naprawde jest dobreCzaryMary, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Rudzia pytalas o Cuska. Przyznam szczerze, ze maly jeszcze z niego nie korzystal. Co wieczor padam na pysk i zasypiam zapominajac, ze mam wziac ze soba do lozka cuska.. jak tylko przetestuje to dam na pewno znac
Rudzia lubi tę wiadomość