Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Iwonka nic się chyba nie stanie jak zaszczepisz trochę później
Ja tez będe na gumkach , ja tez zerowe libido po tabletkach więc dla mnie bez sensu, u nas zadnych niespodzianek z gumkami nie było i mam nadzieję że nie będzie bo więcej dzieci nie planuję dwójka rozrabiaków w zupełności mi wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:55
mantissa lubi tę wiadomość
-
A ja się boję gumek, bo kiedyś pękła i musiałam wziąć tabletkę 72 po i takiego stresu jak wtedy nigdy nie przeżyłam. Już bym brała tabletki przepisane przez gin, ale mój mąż mi smęci, ze to nie zdrowe bla bla bla. Więc u nas chyba zostaje tylko szklanka wody i lody
( nie mogłam się powstrzymać bo mi sie tak w głowie pięknie zrymowało)
Murraya, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ja zjadłam wspomniany wczesniej rosolek z makaron, pozniej zjem kurczaka, a na jutro danie dzisiejsz Faski bo mam mieso mielone kupione na jutro jak znalazl
i beda puplety w sosie koperkowym
Fasia lubi tę wiadomość
-
Sofii chyba zaczyna miec kolki..
Katar juz jej zniknal..tak nagle..do poludnia jeszcze miala zapchany nos a teraz nagle od 3h nic.. ale za to przy pierdzeniu sie spina i robi czerwona jakby ja bolalo albo nie mogla piernac.. to kolki chyba co?
(( zawsze cos.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam nadżerkę i jak teraz biore antybiotyk to jak przestane odciagać mleko to chyba spróbuje ten krążek. Nie przenika on do wątroby i ma mała dawkę hormonów najmniejsza. A po tych 3 krążkach pójde do innego gina i zobacz czy nadżerka wyleczona i przejdę na wkładke
Po tabletkach miałam libido 0.. mąż mówił ze czuł się jakby kochał się z manekinem. Mam nadzieję że po krążku tak nie będzie
Jak narazie tylko gumki..buu a tu by się chciało bez bo mnie denerwują -
nick nieaktualny