Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia moja godzine temu miała atak placzu i nic ją nie uspokajało..
Plakała przeraźliwie machała rączkami i nóżkami nerwowo.. Najedzona przebrana.. Połozyłam ją z goła dupka na 10 minut i cisza ona tak lubi lezeć bez pampersa.
Znowu ryk.Wkoncu włożyłam ją do fotelika i pobujałam i zasnęła.. -
Rudzia to nie kolki. Mój Julek ma problem taki jak opisalas juz od dawna, a raczej miał. Od kilku dni puszcza baczki i robi kupę bez krzyków i prezenia się. Może tak jak pisze Iwonka nalykala się powietrza?
-
Kupiłam butelki Dr Brown's które niby są jak cycek.. że dziecko musi sie troche namęczyc jak przy cycku.. i jutro wybieram sie z mała do poradni laktacyjnej..może tam mi coś pomagą bo już nie wiem czego się łapać.. jak to nic nie zadziała to chyba całkiem strace nadzieje na całkowite karmienie piersia
-
Rudzia wrote:To co w takim razie mam zrobic? Jakos jej pomoc?
Edit. krople z symeticonem jakieś dawaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 17:44
Fasia lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Kupiłam butelki Dr Brown's które niby są jak cycek.. że dziecko musi sie troche namęczyc jak przy cycku.. i jutro wybieram sie z mała do poradni laktacyjnej..może tam mi coś pomagą bo już nie wiem czego się łapać.. jak to nic nie zadziała to chyba całkiem strace nadzieje na całkowite karmienie piersia
wszystkie mam cycko podobne i z antykolkowymi systemami a i tak czasami młoda nie nadąża łykać i się krztusi
w sumie cycem po tych zastojach te z sie krztusi.
-
Też w te butelki wierze z przymkniętym okiem.. Lovi niby miała być podobna a leci tak samo jak w innych.
Czytałam opinie na temat tych butelek co kupilam i sa dobre zobaczymy jakie sie okaza w praktyce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Militta110816 wrote:Też w te butelki wierze z przymkniętym okiem.. Lovi niby miała być podobna a leci tak samo jak w innych.
Czytałam opinie na temat tych butelek co kupilam i sa dobre zobaczymy jakie sie okaza w praktycewaskie podobno lepsze
chyba wolę tt antykolkowe. A w sumie to one sa wszystkie takie same znaczy z każdą jest coś nie tak
Jedyne co to szczerze nienawidzę firmy canpol a kocham aventa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 18:05
-
Rudzia dziewczyny dobrze radzą. Woda przegotowana, masowanie brzuszka, masowanie odbytku np nawilżona chusteczka jak nie może kupki zrobić albo baczkow. Espumisan lub sab simplex.
U nas drugi dzień podawania do każdego karmienia lub max do co drugiego sab simplexa i nie wiem czy to jego zasługa ale moje dziecko od rana budzi się tylko żeby go przewinac i zjeść i zaraz jak zje to zasypia na cycu!
Cudowny dzień tylko noc będzie gorszaCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Rudzia dziewczyny dobrze radzą. Woda przegotowana, masowanie brzuszka, masowanie odbytku np nawilżona chusteczka jak nie może kupki zrobić albo baczkow. Espumisan lub sab simplex.
U nas drugi dzień podawania do każdego karmienia lub max do co drugiego sab simplexa i nie wiem czy to jego zasługa ale moje dziecko od rana budzi się tylko żeby go przewinac i zjeść i zaraz jak zje to zasypia na cycu!
Cudowny dzień tylko noc będzie gorsza -
liwi wrote:Byliśmy ze starszą u kontroli i pytałam doktorka co na katarek dla małej.
Mówił ze można już podać nasivin soft raz dziennie najlepiej wieczorem zeby spokojnie spała. 5 kropelek cebionu 2 razy dziennie i 2 ml wapna. -
Dzieki Wam za rady, u Sofii jest tak ze Ona z bakami czy kupa nie ma problemu, wlasnie 4 raz robi kuöe työko mam wrqzenie ze pierdzenie ja boli bo sie spina przy tym i wygina.. no i jesc nie chce za bardzo..teraz znowu zjadla mniej niz zwykle..