Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego Ci życzę ale ja mam browna i tt i aventa i canpolaRudzia wrote:A ja sie teraz zastanawiam czy to kolki czy skok rozwojowy.. Sofii dzis nie chciala jesc, nie miala problemow z kupa czy baczkami, raz byla marudna a zaraz znowu sie smiala.. no nie wiem..ale mimo wszystko jutro ide do apteki po jakies krople i butelke dr browna skoro mowicie ze takie dobre.. te MAM tak chwala a faktem jest ze maja za duze dziurki, jak mi sie przewroci butelka to z niej kapie a chyba nie powinno.. moze jak zmienie butelke to i ulewanie sie skonczy
i moje dziecko ulewa.
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:A my właśnie wrocilismy ze spaceru

Fasia robie pulpety !!! Juz kufa zrobiłam zonka bo pomylilam koperek z pietruszka
ale może pietrucha tez sie nada ? 
Mary! Jestem z Ciebie dumna!
)
bedzie sos pietruszkowy
jak wyszly? Pochwal sie
)
-
nick nieaktualny
-
My się karmimy

Shimmer miałaś rację co do nocy! Syn zasnął o 22, obudził się o 4.48
przypominam, że wczoraj od godz 9 do godz 19.30 budził się tylko na zmianę pieluchy i jedzenie po czym na cycu zasypial
wrozylam przez to kiepska noc, a tu tyle godzin snu!
Nie wiem co się stało mojemu dziecku ale poproszę tak codziennie
I znowu zasypia przy cycu! Niewiarygodne! Ciekawe czy zasnie mocniej
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 05:11
KasiaKwiatek, Ulka84, Gosha, misia83, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też po karmieniu. Ala jadła o 23.30, a teraz o 5. Z jednej strony super, bo tyle śpi, ale piersi pełne aż bolą. Jak Wy sobie radzicie z piersiami gdy Wasze dzieci tyle śpią? Jak są przepełnione to sikają pod takim ciśnieniem, że Ala ma problem z przełykaniem na czas.
-
Fasia, zazdroszczę. U nas pobudki co godzinę o pełnych godzinach z zegarkiem w ręku. Trzy razy się przebieralam bo dziecko nie mogło się zdecydowac cży je cży nie a mleko cieklo.
O 5 stwierdziło ze spac już nie będzie i podczas przewijania trzasnął takie kupsko, ze musiałam drugą pieluche podłożyć. Ale niech ma, dwa dni nie robił. Ale sukces, udało mi się nie ufajdac i nie pomoczyc ubranek.
za to jakim uśmiechem mnie później obdarzył.
Teraz się nosimy na ramieniu, może uda się jeszcze przysnac. 
Liloe, ja też wtedy trochę ściągam. -
Oj Mantii widzę, że u Was noce nadal kiepskie. W dzień śpi? Może on sobie przestawil dzień z nocą?
Mój syn co jedzenie to się krztusi mlekiem, bo wylatuje go za dużo i za szybko i nie radzi sobie z przelykaniem. Ja nie odciagam mimo wszystko, a w nocy jak tak długo śpi i mam piersi jak kamienie, to jak zje z jednej to z drugiej wtedy odciagam. Dzięki temu mam jakiekolwiek mleko w zamrażarce. W ciągu dnia wisi na cycu co godzinę wiec nie ma szans na odciaganie.. -
Fasia Olek też się krztusił.
Jak go karmię to praktycznie na w poł leżąco a Olek leży jakby nad piersia.. jak nie nadąża i puszcza cyca to wylewa mu się mleko na pieluchę i tym sposobem już się nie krztusi
CHYBA ŻE jak wspomniala Hwesta jednocześnie je i robi kupę - to nei ma szans ZAWSZE się zakrztusi i to tak że go biorę do góry i dmucham w twarz bo się tak zapowietrza i robi się buraczany...
-
A u nas noce w porównaniu z dniem są cudowne!!
Olek nauczył się dłużej spać i teraz karmienie nie jest co godzinę tylko np dziś:
23, 2, 5.30 czyli śpimy znacznie dłużej!!
A dzisiaj Olek wstał leżał i gęgał nie obudził się z płaczem i krzykiem
Obudziło mnie "gęganie" podnoszę głowę a ten uśmiech od ucha do ucha
piękny poranek!! pierwszy taki
mantissa, Fasia, CzaryMary, iwonka1077, mf, liwi, Murraya, KasiaKwiatek, lysinka, sylvia007, misia83, Agusiek89, Gosha, Angela89, liloe, Aguś86, mimka84, Justinka lubią tę wiadomość
-
U mnie Sofii zasypia tak godzine po kapaniu czyli okolo 21 i budzi sie dopiero o 3-4 na jedzenie
a potem juz o 7-8
takze u mnie nocki cudne 
A co do kolek to chyba jednak skok rozwojowy bo dzis normalnie puszcza baczki i bez spinania.. no ale zobaczymy pozniej..
mantissa, CzaryMary, liwi, Murraya, lysinka, misia83, Angela89, Amy_ lubią tę wiadomość

Jedyny minus dlugiego spania