Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm to może taki okres nastał? U nas kilka tygodni było kiepsko, czasem nawet bardzo, bo nie spal całymi dniami, a wczoraj nagle tak ogromna zmiana i na dodatek jeszcze w nocy tyle spal! Ja byłam w szoku jak na obudził przed 5!
Oby to było przejściowe, bo się wykonczysz..mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo
Pulpety wyszłymaz powiedział ze to szpitalne żarcie ale mi smakowaly.dziękuje za przepis
żeby nie było ze nie odróżniam pietruszki od kopru
po prostu na szybko przeczytałam przepis i będąc w sklepie stwierdzilam ze była w nim mowa o pietruszce
U nas noce zawsze są cudowne. Jeszcze ani razu przez 2 miesiące młody nie zaplakal. Wstaje 2 razy na jedzonko. Jak zaczyna stekac to lece po butle, najadaa sie, beka i idzie spać
A poniżej pozytywny akcent w ten deszczowy dzieńw całym domu pachnie bzem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/218a761d67e6.jpg
Mój syn kończy dzisiaj 2 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:04
Militta110816, iwonka1077, mf, Fasia, liwi, Murraya, Ulka84, Ida, KasiaKwiatek, lysinka, sylvia007, misia83, Aguś86, Gosha, Angela89, liloe, mantissa, Amy_, mimka84, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy no ty jesteś the best bez gumek,no no jak tak dalej będziesz to ci suwaczek z nową kaczka dojdzie
Militta110816, Fasia, CzaryMary, mf, liwi, Murraya, KasiaKwiatek, sylvia007, misia83, Agusiek89, Rudzia, Aguś86, Angela89, liloe, mantissa, Gosha, Amy_, mimka84, Justinka, Lali lubią tę wiadomość
-
Mary moje jedzenie troche jest jak szpitalne no ale coz zrobic jak sie karmi piersia
mezowi dalam je dzis na obiad do pracy, zobaczymy co on powie
Iwonka ja to juezwiem co zrobic z antykoncepcja.. brac czy nie brac.. na gumki mam uczulenie..iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Butelka jak narazie super sie sprawuje brak ulewan ale w nocy nigdy mi nie ulewala tylko w dzien
u mnie to prawie wszystkie rodzaje butelek..
Ale narobiłyście ochote na pulpetychyba zapodam dziś z sosem pomidorowym i ziemniakami albo ryzem
Fasia a moze ten krążek co mi przepisala ginka.. Podobno on ma najmniejsza dawke hormonow i nie trzeba lykac jak tabsow i watrobe niszczyc. Ja po tabletkach bylam jak manekin do seksu a lodowka to zamknac sie nie chciała taki apetyt mialam po nich.. Gumki mnie wkurzaja
Moje dziecię jeszcze spiona już coraz chce więcej jesc!! Dziś 1 raz musiałam jej dac mm w nocy bo juz mojego bylo malo
-
Mój synuś ma jedną rzecz stała,rano od 7 do 10,11nie śpi chyba dlatego że wyspany, w nocy je o 24,3,6 lub 7 tak mniej więcej
Kupiłam te osłonki no i co syn wcale nie umie z nich ssac, ciumka cyca w buzi leci mu tylko na początku a później nie umie,ajjjjj dalej matkę będą sutki bolały, a popekana skórę mam... -
liwi wrote:Ulka u nas jest identycznie, przychodzi godzina 20 a małej nic nie pasuje i jęczy i miałczy, ja już wykumałam ze ona potrzebuje poprostu spokoju. Wkładam ją do łóżeczka, przygaszam światło i tak leży puki nie zaśnie. Zasypia zazwyczaj o 22 ale przez te dwie godziny leży i nawet nie kwęknie. Ba, nawet się nie rusza.
Sylwia my mamy nasivin w spreju, ale mam zamiar się z nim wstrzymać jeszcze. Nie przeszkadza jej aż tak bardzo ten katar, żeby nie mogła jeść czy spać.
Nie u nas nic nie pomaga ;( Rozmawiałam z lekarzem i się dowiedziałam, że dziecko ma prawo być marudne i płaczliwe ( w moim przypadku RYKliwe) do skończenia 100 dni, czyli ok 3 miesiąca. Tak niektóre dzieci mają, szczególnie chłopcy. Jest to taki okres za zaklimatyzowanie się w nowym świecie. Tego stwierdzenia się trzymam i czekam... jeszcze tylko 2 miesiące
mantissa, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyMF dziękuje za przepis . wygląda smakowicie.
Jak weźmiemy przykład z Amy to trzeba będzie nowy wątek zakladac ' rodzeństwo maluszkow z kwietnia 2015'
Mój syn ma taki atak śmiechu ze sam sie go boi. Co głośniej sie zasmieje to od razu odruch moro i płacz. I za chwile znowu bekaHahaha co za agent
Ulka ja mam nadzieje ze nie będziecie musieli czekać di tych 3 miechów. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:57
Ulka84, Anka1501, mf, iwonka1077, liwi, Murraya, sylvia007, misia83, Fasia, Angela89, mantissa, Gosha, Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Ulka ja też czekam,połowa czasu za mną,może po chrzcie się uspokoi jak ksiądz woda poleje, bo matka nie ma odwagi dziecka męczyć hehe
Iwonka nie chcę Cię martwić, ale my już po chrzcie i nic ;P Jedynie w ten właśnie dzień był jak aniołek[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014