Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Mam dokładnie to samo. W dzień chrztu anioł, a po nim tylko gorzej. Marudzenie dosłownie na wszystko.
Żyjmy nadzieja ze będzie lepiej...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo!
My lecimy z gumami. Zamówiłam 50 szt! Będzie rżniochaNajwyżej powstanie mały Ninek
Mary jaki kochany ten Twój synek, Ty na pewno cieszysz się razem z nimMoja Ninka rechocze tylko podczas snu. Na początku myślałam, że się dusi hehe
Wczoraj dostałam chustę. WYBAWIENIE! Wczoraj mieliśmy USG bioderek. Jak miałam wychodzić do przychodni zaczęło strasznie lać. Zrezygnowałam z wózka i wsadziłam małą do chusty. Spała całą drogę. Normalnie zakochałam się w niej, a mąż tak dwa razy. Po jego powrocie z pracy kłóci my się, kto ma się zachustowaćIda, Murraya, Robotka1, liwi, lysinka, weronika86, KasiaKwiatek, misia83, CzaryMary, Fasia, Ulka84, Angela89, liloe, mantissa, Gosha, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida nie przejmuj się większość moich komentarzy też zlewana, czasem o coś takiego samego co ja piszę pyta się ktoś inny i jest odpowiedź, co zrobisz za dużo nad tu jest ....
Ida, liloe, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA dala wlasnie
wczoraj pomarudzila z godzine, tzn plakala i nie dalo siw jej uspokoic az usneöa przy suszarce.. a po kapaniu juz usnela normalnie i spala do prawie 4.00 zjadla i poszla spac dalej.. mysle ze to nie kolki ale jade do apteki i tak po jakies krople moze bede podawac zapobiegawczo.. no zobacze co mi powiedza w aptece
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny