Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No weźcie on mi wszystko już teraz płaczem wymusza a co będzie później??Ida wrote:Mam dokładnie to samo. W dzień chrztu anioł, a po nim tylko gorzej. Marudzenie dosłownie na wszystko.
Żyjmy nadzieja ze będzie lepiej...
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo!
My lecimy z gumami. Zamówiłam 50 szt! Będzie rżniocha
Najwyżej powstanie mały Ninek
Mary jaki kochany ten Twój synek, Ty na pewno cieszysz się razem z nim
Moja Ninka rechocze tylko podczas snu. Na początku myślałam, że się dusi hehe
Wczoraj dostałam chustę. WYBAWIENIE! Wczoraj mieliśmy USG bioderek. Jak miałam wychodzić do przychodni zaczęło strasznie lać. Zrezygnowałam z wózka i wsadziłam małą do chusty. Spała całą drogę. Normalnie zakochałam się w niej, a mąż tak dwa razy. Po jego powrocie z pracy kłóci my się, kto ma się zachustować
Ida, Murraya, Robotka1, liwi, lysinka, weronika86, KasiaKwiatek, misia83, CzaryMary, Fasia, Ulka84, Angela89, liloe, mantissa, Gosha, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida nie przejmuj się większość moich komentarzy też zlewana, czasem o coś takiego samego co ja piszę pyta się ktoś inny i jest odpowiedź, co zrobisz za dużo nad tu jest ....
Ida, liloe, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA dala wlasnie
wczoraj pomarudzila z godzine, tzn plakala i nie dalo siw jej uspokoic az usneöa przy suszarce.. a po kapaniu juz usnela normalnie i spala do prawie 4.00 zjadla i poszla spac dalej.. mysle ze to nie kolki ale jade do apteki i tak po jakies krople moze bede podawac zapobiegawczo.. no zobacze co mi powiedza w aptece
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny