Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u nas jest non stop 21 stopni, niezaleznie czy kapiel czy codziennie czynnosci
ronotka, murraya, klaudia u mnie posucna od seksu przed porodowego jak u robotki..maz zabiera sie, doskakuje ale jakos sie boje....daiewica jak nic
mi sie samochod znow rozkraczyl ale tym razem kuzwa na dobre..jednym slowem przejebane, musze dojezdzac wszedzie taksowkami bo nawet njblizszy sklep to 1,5km...ale 2 tyg i kupie byle gowno aby tylko jezdzilo -
MARY no mi samej jest czasem goraco wiec Malej na pewno tez nie za dobrze w takiej temp. Na poczatku ubieralam ja w body z dlugim rekawkiem ale stwierdzilam ze chyba jej za goraco i zakladam jej krutki na codzien. Chociaz wolalabym zbic do 22 temp ale no nie da sie..nawet w nocy jak otwieralam okno na chwile to nic to nie dawalo..
-
Murraya wrote:Jaaaaa...ale mam teraz ochotę! Przypomniałam sobie studenckie życie było raz na podłodze, na komodzie, w korytarzu i w łazience, cudowne wspomnienia łącznie z tym że po 9mc był Adaś haha
tez stas sie pojawil za 9m
heheh
Murraya, CzaryMary, liwi, Robotka1, mantissa, Gosha, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:rudzia a na golaska przy takiej temperaturze? mi sarcia soala na golacha cala noc
mam golas i dzidzia golas
wtulila sie tak jak malpka
Czasami ja zpstawiam na chwile na golaska ale zaraz ubieram bo boje sie ze jej zimno -
rudzia tez sie tego obawialam ale jak bedzie jej zimno to na bank zobaczysz
moja teraz tez spi na golacha z tatusiem, pielusze tetrowa miedzy nozki zeby pipcia odpoczela od pampersiakow
musze ich zostawic na 3hr dzisiajkuzwa musze pozalatwiac kilka spraw..smochodem gora godzinka, autobusem ze 3 mi zejdzie
-
Rudzia wrote:pogadac czy pomarzyc to ja sobie moge
a Wy mozecie dzialac takze spokoj i przestac mi tu robic ochote!
jakies opory mam
ale pieszczotami bym nie pogardzila...tylko moj od razu bzykac chce hehe i jemu nastepe dziecko sie widzi nawet....sarcia zmienila mi chlopa w cigu miesiaca
Rudzia, liwi, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Ja wiem ze 100 szt to dużo ale mnie sie strasznie libido podniosło po ciąży. Nie wiem czemu, może przez karmienie.
moj to az sie bal przed ciaza do lozka wlazic bo od razu go atakowalam
haha jeszcze wisze mu 700f za zaplodnienie hehe
hwesta, liwi, iwonka1077, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
wczoraj klientka walnela w studiu..myslalam ze sie poplacze ze miechu..popatrzyla na mala i mowi TE ...ONA WYGLADA JAK GRUBU PATRYK hehehe
Rudzia, Murraya, liwi, lysinka, Angela89, mf, mantissa, Gosha, Aguś86, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość