X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ja to mam stan przedzawałowy zawsze, jak mój mąż lata, a ja to widzę!!! Jak ja bym miała się do niej podpiąć to bym chyba zemdlała :-)

Mój znajomy lata nawet z 4- letnim synem. Fajna sprawa

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda do doopy a przydałoby się iść na zakupy... :(

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Sylvia a nie latalas z nim nigdy??
    Nie, bo na razie mąż lata ze skrzydłem tylko( to cos jak spadochron z takim siedziskiem z materiału) i to skrzydło ma do swojej wagi dobrane. Ja jestem straszna panikara jesli chodzi o latanie i chyba bym nigdy nie chciała z nim latać, ale on właśnie chce tą trajkę kupić i powiedział, że wtedy mnie siła do niej wsadzi i niestety myślę, że nie żartuje!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:02

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mój znajomy lata nawet z 4- letnim synem. Fajna sprawa
    Ale na skrzydle samym???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiak daj znać jak po wizycie.

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Ale na skrzydle samym???

Nie, no ma taką specjalną cześć dla młodego. Nie wiem jak to się nazywa, w każdym razie latają razem

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie, no ma taką specjalną cześć dla młodego. Nie wiem jak to się nazywa, w każdym razie latają razem
    Mój mąż ma skrzydło wyczynowe, a ono ma (na szczęście dla mnie) tolerancję ok 15 kg, wiec nawet Gabi nie mogła by z nim latać, choć bardzo by chciała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:06

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida u nas Martyna również już śpi u siebie w łóżeczku i przesypia tyle samo co przy Nas. Baa zasypia sama w łóżeczku. Nie raz jej wypadnie smoczek to podchodzę daje jej i idę.

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co u Was pomogło na kupe oprócz wody?

Hwesta nie sadze zeby ulewala po cebionie. A jak te plesniawki? Nie znikają?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i dziś z rana mała dostała cycoszka i wiedzie co ?! Piła i po nim zasnęła :D Czyli nie zapomniała jak się ssa :) Dziś cały dzień na cycku będzie zobaczymy co z tego wyjdzie. W pogotowiu butelka jest :)

CzaryMary, liwi, sylvia007, lysinka, Ida, mantissa, Murraya, Gosha, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, misia83, Amy_, Lali, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ida u nas Martyna również już śpi u siebie w łóżeczku i przesypia tyle samo co przy Nas. Baa zasypia sama w łóżeczku. Nie raz jej wypadnie smoczek to podchodzę daje jej i idę.

A ma jakąś karuzelke czy cos w tym rodzaju? Czy usypia bez wspomagaczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA i mala dostała kleik na noc dziś przespała 5 godzin. Tylko kleik nie zgęstniał tak jak powinnien - na mleku matki nie zgęstnieje ale wsypałam trochę wiecej niż kazali w instrukcji ( wyczytałam gdzieś to w necie) i zrobił się trochę gęstniejszy :) I o dziwo nie mamy problemów z kupą.

liwi, Ulka84, Ida, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    A ma jakąś karuzelke czy cos w tym rodzaju? Czy usypia bez wspomagaczy?

Szumiś :) Jak przysypia i np nie dośnie mocniej i wyłączy się szumiś to oczy jak 5 zł :D I od nowa :D

Ida lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Nina sama zasypia w leżaczku-bujaczku. Chyba nudzi ją te bujanie i pada jak mucha ;D W nocy po cycu też sama usypia. W ogóle śpi niemal ciągle. Wieczorami tylko spać nie chce i marudzi...

Murraya lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co polecacie na kolki ? bo moja mała od 2 dni wieczorami pręży się płacze non stop nie idzie jej uspokoić :( podaje jej narazie tylko bobotic

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    FASIA ja od 8 lipca nic!!! :D haha wygralam- znowu! :D

To ja zajmuję zaszczytne drugie miejsce. Od 15 lipca zero seksu. Próbowaliśmy ostatnio to piekło jak diabli. Infekcji brak (gin sprawdzała, mówiła że podczas KP czasami tak jest i mocniej nawilżać). Od tamtej pory nie było jak bo Ala sypia tylko przytulona do mnie lub do męża. Masakra!

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi no ja też wcześniej nie miałam bo nie zamierzalam jeździć a teraz z niecierpliwością czekałam na otwarcie sezonu motocyklowego :D
    Fazer to całkiem mocny motor jak na początek :) my mieliśmy Honde Hornet tez 0,6litra a teraz Honde Fireblade 1000 :)

liwi lubi tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Co u Was pomogło na kupe oprócz wody?

Hwesta nie sadze zeby ulewala po cebionie. A jak te plesniawki? Nie znikają?

Ja dzwoniłam do poleconego pediatry i mi babka powiedziała, że jeżeli dziecko w większej ilości jest na mleku matki to nawet do tygodnia czy dwóch może kupy nie robić. Ja podawałam czopki, ale mi odradziła. Nie można tak dziecka przyzwyczaić. Na razie czekam 3 dzień i kupy nie ma, ale bąki coraz głośniejsze ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary zmniejszyly sie wg mnie. ale jeszcze sa. u nas chyba skok jakis rozwojowy... mala bardzo absorbujaca i chce ogladac wszystko dookola. Jak ubrac dziecko do chusty? w bluze normalnie? czy lzej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze na spacery z chusta chodzic bo ona chce ogladac wszystko i placze w gondoli, od wczoraj tak sie stalo ;)

‹‹ 4676 4677 4678 4679 4680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ