Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Sylvia a nie latalas z nim nigdy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:02
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Nie, no ma taką specjalną cześć dla młodego. Nie wiem jak to się nazywa, w każdym razie latają razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 11:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaa i dziś z rana mała dostała cycoszka i wiedzie co ?! Piła i po nim zasnęła
Czyli nie zapomniała jak się ssa
Dziś cały dzień na cycku będzie zobaczymy co z tego wyjdzie. W pogotowiu butelka jest
CzaryMary, liwi, sylvia007, lysinka, Ida, mantissa, Murraya, Gosha, KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, misia83, Amy_, Lali, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ida u nas Martyna również już śpi u siebie w łóżeczku i przesypia tyle samo co przy Nas. Baa zasypia sama w łóżeczku. Nie raz jej wypadnie smoczek to podchodzę daje jej i idę.
A ma jakąś karuzelke czy cos w tym rodzaju? Czy usypia bez wspomagaczy? -
nick nieaktualnyAA i mala dostała kleik na noc dziś przespała 5 godzin. Tylko kleik nie zgęstniał tak jak powinnien - na mleku matki nie zgęstnieje ale wsypałam trochę wiecej niż kazali w instrukcji ( wyczytałam gdzieś to w necie) i zrobił się trochę gęstniejszy
I o dziwo nie mamy problemów z kupą.
liwi, Ulka84, Ida, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:FASIA ja od 8 lipca nic!!!
haha wygralam- znowu!
To ja zajmuję zaszczytne drugie miejsce. Od 15 lipca zero seksu. Próbowaliśmy ostatnio to piekło jak diabli. Infekcji brak (gin sprawdzała, mówiła że podczas KP czasami tak jest i mocniej nawilżać). Od tamtej pory nie było jak bo Ala sypia tylko przytulona do mnie lub do męża. Masakra! -
Liwi no ja też wcześniej nie miałam bo nie zamierzalam jeździć a teraz z niecierpliwością czekałam na otwarcie sezonu motocyklowego
Fazer to całkiem mocny motor jak na początekmy mieliśmy Honde Hornet tez 0,6litra a teraz Honde Fireblade 1000
liwi lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Co u Was pomogło na kupe oprócz wody?
Hwesta nie sadze zeby ulewala po cebionie. A jak te plesniawki? Nie znikają?
Ja dzwoniłam do poleconego pediatry i mi babka powiedziała, że jeżeli dziecko w większej ilości jest na mleku matki to nawet do tygodnia czy dwóch może kupy nie robić. Ja podawałam czopki, ale mi odradziła. Nie można tak dziecka przyzwyczaić. Na razie czekam 3 dzień i kupy nie ma, ale bąki coraz głośniejsze[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny