Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zanika mi pokarm!!
Od tego antybiotyku na nadzerke metronizadolu..!! Lekarka wie ze odciagam i przepisala taki lek ze mi zanika normalniedziś w nocy ledwo 2x50ml uciagnelam a dzis rano ledwo 20!!nie przechodza mnie prady nawet i co mleko zaraz lecialo cycki miekkie nawet woda i femaltiker nic nie pomaga!!! Jestem zalamana chce mi się beczec!!
-
Tak to zawsze uciagnelam 100 albo 150ml a dziś nic
jestem wsciekla i zalamana
wiadomo ze nie luczylamy ze wieki pociagne tak ale chcialam przez całe wakacje jeszcze jej dawac moje mleko jak najwięcej
-
Hej kochane
Hwesta aphtinem się pędzluje buziaka, ja brałam na gazik na palec i do buziaka i wycierałam pleśniawki , ścierałam je.
Mf kochana tule mocno , też mieszkam z teściową i mam jak sama wiesz jej powyżej dziurek w nosie.
A w sobote na kilka tygodni przyjeżdza do mnie moja mamusia z siostrzeńcem. Wykituje nerwowo....
Mała od 3 dni robi zielone kupy.... zaczynam dostawać stresa, do tego męczą ją gazy....
Ja po wizytacji u gina. Wszystko ok, to co mi się tam pabra nad rana to zapalenie mieszków włosowych, odmówiłam antykoncepcji bo męża nie ma a bzyknąć się raz w miesiacu to i mogę w gumkach. Dostałam okres takze jest zajebiście. -
nick nieaktualnyA mój dzisiaj uskutecznia 5 minutowe drzemki. Kupa go ewidentnie męczy
Militia jak bralam antybiotyk to trez miałam mniej pokarmu. Po skończonej kuracji wszystko wróciło do normy wiec może i u Ciebie tak będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 12:07
-
nick nieaktualny
-
A u nas był szybki seksik. Przy czym młody się ja finiszu rozryczal. Wyczuł ze ktoś się do jego cyckow dobiera.
ale byłam potwornie spieta, tak się bbałam że będzie bolało. A strasznie nie było. No nic, nastepnym razem będzie fajniej.
Ida, my temperatury tak ściśle nie przestrzegamy. Kąpiemy w pokoju - wcześniej mieliśmy tu 24 st. Teraz zrobiły się 22 ale nie mam zbytnio jak dogrzac.
Rany, Ida to co to za baterie? My na szczęście mamy zwykle r-14.
Militta, też mam nadzieję, ze pokarm będzie po kuracji.Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny