Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka dorodny ten Twoj chlop!
Super, ze dzieci tak rosna.
U nas 62 mala nosi, 56 krotkie na nia... Widze, ze na fb piszecie, ze dzieci dzis marudne. Moja tez. W chuscie spala, pozniej na rekach, teraz dala sie odlozyc do lozeczka. I czekam az sie obudzi i dopiero jak sie obudzi karmie i biore na spacer. Pogoda jakas niepewna, wcale mi sie nie chce isc, ale ... czas mi szybciej zleci. Chyba zaraz walne karmi. -
Czekam aż dziecko mi wstanie - o budzi się! karmienie bekanie przewijanie przebieranie usypianie i znoszenie wozka na dól. Dziś sami idziemy na spacer..
ciekawe czy nam to wyjdzie
będzie się darł w niebogłosy to porzucę wózek i będziemy SZLY!!! i tak jest bezuzyteczny
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem na siebie zła, bo małą bardzo często kładłam na jeden bok aby ja widzieć jak śpi z łóżka i ostatnio zaobserwowałam że polubiła ten bok, wczoraj lekarz potwierdził mi to i kazał ją przekładać na drugi. Z wygody matki mała teraz może mieć problemy.. ehs. Dzisiaj w nocy układałam ja na drugi bok to się wkurzała ale teraz nad ranem już mniej.
-
Angela89 wrote:A ja jestem na siebie zła, bo małą bardzo często kładłam na jeden bok aby ja widzieć jak śpi z łóżka i ostatnio zaobserwowałam że polubiła ten bok, wczoraj lekarz potwierdził mi to i kazał ją przekładać na drugi. Z wygody matki mała teraz może mieć problemy.. ehs. Dzisiaj w nocy układałam ja na drugi bok to się wkurzała ale teraz nad ranem już mniej.
ja Gabi też tak załatwiłam, ale szybko to skorygowałam
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Angela moja kuzynka cały czas kładła swoją córkę na prawy bok, jak miała 4mc to głową z tej strony była bardziej płaska. Lekarka straszyła kuzynke , że małej tak zostanie, ale po pół roku śladu nie było!
Zobaczysz nic jej nie będzie!!
Mała ma piękną główkę, każdy to mówi chodzi bardziej że przekręca się na jedną stronę. Ale lekarz mnie uspokoił że dziecko jest na tyle plastyczne że bez problemu to można skorygować. W poniedziałek mamy neurologa jeszcze jego zasięgnę o radę. -
nick nieaktualny