Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas tez pomidory. Po wczorajszym kebabie malej nic nie jest.
U mnie rachunek 60 zl wyzszy za prad- pewnie chodzi o to, ze ciagle pralka na pelnych obrotach
Musialam spilowac pazury, bo mala zadrapalam w udogrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:35
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, ale wiecie, że ta wysypka, może byc nie tylko od białka. U nas pomidory wywołują identyczną
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też kąpiemy codziennie. Oczywiście czasem zdarzy się dzień dziecka bez mycia ale dzięki temu rytuałowi Miki zasypia nocnym snem. Spokojnie i głęboko, zupełnie inaczej niż w dzień drzemkami. Tak robiłam przy córkach i teraz też się tego trzymam.
Ależ mnie od wczoraj głową bolinawet we śnie w nocy czułam. Wzięłam dzień już 2 paracetamole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia my też kapiemy codziennie z uwagi na rytual i zeby wiedzial, ze pora na nocny sen. Tak samo robilismy z Zuzia. W swoim calym 2, 5 letnim zyciu Zuzia tylko 2 razy miala tzw. Dzien dziecka
KasiaKwiatek, Murraya, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A ja jestem na siebie zła, bo małą bardzo często kładłam na jeden bok aby ja widzieć jak śpi z łóżka i ostatnio zaobserwowałam że polubiła ten bok, wczoraj lekarz potwierdził mi to i kazał ją przekładać na drugi. Z wygody matki mała teraz może mieć problemy.. ehs. Dzisiaj w nocy układałam ja na drugi bok to się wkurzała ale teraz nad ranem już mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 15:53
-
Witam!
Ech walczę aby nadrobić, nie było mnie weekend i masakrajeszcze zostało mi 7 stron
U nas ta wysypka co pojawiła się w zeszły poniedziałek jakby jest jej mniej i jest mniej widoczna, a na pewno na czole i głowie.. ale nadal fatalnie to wszystko wyglądaSzwagierka [dermatolog w połowie specjalizacji] stwierdziła że to trądzik
już sama nie wiem
Co do antykoncepcji to ja przed 1. ciążą używałam krążków NuvaRing i byłam bardzo zadowolona! nie musiałam pamiętać codziennie o tabsach i na pewno libido mi nie spadło, a i przy seksie krążek nie przeszkadzał, nigdy mi nie wypadł
Po 1. ciąży nie brałam nic, korzystaliśmy z gumek... teraz pewnie też tak będzie, patrząc na częstotliwość możliwego seksu - przy dwójce dziecipo za tym chyba co raz bardziej myślę o trzecim dziecku... tylko abym się pogodziła z kolejną cesarką.. to może za 2 lata czemu nie
My już za 2,5 tyg jedziemy na wakacjenie mogę się doczekać
jedyne 760 km
ale damy radę
już 3 raz jedziemy w to samo miejsce, syn będzie miał tam raj, a my też odpoczniemy
Termin chrzcin odroczony... chociaż w sobotę byliśmy u teściów i zagotowało mnie.. jak widziałam teścia który łazi tu i tam, albo stoi, mało co siedział, a tym bardziej z nogą w górze, nawet jeździ autem!a marudził że zły termin chrzcin [24.05] i że nie przyjedzie, bo że nie da rady w aucie jechać te 1,5h ! bo noga go boli
ech porażka
A chciałam pochwalić mojego synka, że robi na nocnik pięknie! od 1,5 tygi nie wiem czy pomogło mówienie, obiecywanie, nagradzanie czy fakt kupienia książeczki o misiu który robił w pieluszkę a mama kupowała mu nocniczki
w każdym razie w niedziele na wieczór miał bajkę czytaną a od poniedziałku zaczął sikać na nocnik
Murraya, mantissa, Militta110816, Aguś86, CzaryMary, lysinka, Gosha, mimka84, misia83 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny smarowalam te plesniawke i znikla ale maly gimnastyke przy cycu wyczynia wiec obejrzałam i teraz taka ranka czerwona tylko jest co z tym zrobić???moze go boli???bo tak jęczy czasem jakby się żalił, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi????? to mozna cos na tą rankę czy zostawić to po prostu?????
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, też miałam taki dylemat z pieluchami u kupiłam ta wielką pakę 3 ale jednak trzeba je zawijac więc dokupiłam mniejszą paczkę 2. Tamte poczekają.
Angela, a może kładz Martynke głową tam gdzie ma nóżki? W ten sposób będzie patrzec na ciebie i leżeć na drugim boku.
Dziewczyny, cży wszystkie macie przy wózkach okrycie do spacerówki? Jak nie ma to czym je najlepiej zastąpić w zime?
My też kąpiemy co 2-3 dni.