Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Justinka na naszą Zuzię też nadchodzi już najwyższy czas z nocnikiem. Gratuluję
Nie byłam w empiku, ale muszę kupić książeczkę koniecznie.
Justinka u nas wysypka zaczęła się na czole i schodzi coraz niżej. Teraz jest na policzkach i juz włazi trochę na szyję. Podobno może tak wędrować...
http://www.smyk.com/zegnaj-pieluszko,prod600046,ksiazki-dla-dzieci-p
Hmm u nas wysypka pojawiła się wszedzie od razu - policzki, czoło, głowa, dekolt i kark...Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonka - dr powiedziała ze przez tydzień i równo po tym czasie krosty zniknęły. Dzisiaj pojawiły sie nowe wiec zaczynamy przygodę z mupiroxem. Cale szczęście ze na buzi mu nie wylazlo.
Ja właśnie pochlaniam pizzę i mam juz wyrzuty sumienia. Jak ja mam zgubić te nadprogramowe 4 kg ?
Dzisiaj kiepski dzień u mnie. Humor jakiś taki do bani nie wiem dlaczego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapuche bym odpuściła.
Y
Ejjj nie wiem czy ja mam jakieś omamy węchowe czy co ale... W ta niedziele wypilam 2 driny po 3 godzinach odciagnelam pokarm i bach do lodowy. Dzisiaj wacham i co ??? Mleko jechało alkoholem...
Tak samo miałam z rybami. Zjadlam ryby, odciagnelam i mleko zalatywalo ryba. Małemu smakowaloale tego z alkoholem mu nie podam bo będzie mi głupoty gadal po tym Malibu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:56
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Mary, tylko nie wylewaj! Do kąpieli daj. Bo coś mi swita ze ostatnio wylalas.
Wiem,wiem. Dzisiaj pojdzie do kąpieli. będzie sie w nim plawil mój KleopaterWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:46
Fasia, mf, Murraya, hwesta lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Iwonka - dr powiedziała ze przez tydzień i równo po tym czasie krosty zniknęły. Dzisiaj pojawiły sie nowe wiec zaczynamy przygodę z mupiroxem. Cale szczęście ze na buzi mu nie wylazlo.
Ja właśnie pochlaniam pizzę i mam juz wyrzuty sumienia. Jak ja mam zgubić te nadprogramowe 4 kg ?
Dzisiaj kiepski dzień u mnie. Humor jakiś taki do bani nie wiem dlaczego -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:To jak u mnie humor do bani i małemu krosty nowe się pojawiają tyle że te poprzednie jeszcze nie zeszły...
Ehhh wiem kochana ze to jest irytujace ale smaruj jeszcze do tych 10 dni. A jak nie zejda to może rzeczywiście jest to jais uczulenie.
Agus pisalas o bebilonie pepti. Wypuścili juz kolejna partie wiec lada vdzien powinno pojawić sie w Twojej aptece. Ja juz zgromadzilam 10 opakowań. Podobno fabryka sie spaliła i stad te problemy z dostępnością.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:A ja z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Szymon waży 4435g, czyli 405g więcej niż 8 dni temu
Masakra
Mój synek tez tak tyje! Jestem z leksza przerażonaAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny odnośnie alkoholu, to rozmawiałam ostatnio z lekarzem z PCK i powiedział, że po wypiciu 50g alkoholu 40% trujące aldehydy powstające w wyniku rozkładu, utrzymują się we krwi i mleku matki prze ok. 48godz. i przez ten czas nie powinno sie karmić piersią
Ida, liloe, CzaryMary, Angela89, Amy_, Murraya, hwesta, Gosha, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość