Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Nie mówię że przez to dziecko ulewa bo ja mało jem nabiału a mała ulewa. Ale położna mówiła aby wszystkiego próbować a jak nie skutkuje to po prostu możliwe że jeszcze jest nie dojrzała nasza mała. Mojego męża dziecko do 6 miesiąca ulewała teraz ma 10 miesiecy i też jej się nie raz darzy.
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela Twój mąż ma 10 miesięczne dziecko?
HahahaJa pierdziele czytam ten mój post aż się łapie za głowę co ja tam napisałam
Nie nie mój mąż nie ma dzieci (bynajmniej ja nic o tym nie wiem) Ale męża kuzyn ma dziecko i o niej pisałam
mf, mantissa, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Hahaha
Ja pierdziele czytam ten mój post aż się łapie za głowę co ja tam napisałam
Nie nie mój mąż nie ma dzieci (bynajmniej ja nic o tym nie wiem) Ale męża kuzyn ma dziecko i o niej pisałam
mf, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka, Ola nam polecała ten krem. Nazywa sie krem specjalny z emolium. Jutro kupie, może pomoże.
Nie mówcie, ze mam nabiał odstawić.Ja nie umiem jeść nic innego:) musi być owsianka, jogurt, bialy ser. Co sie je na tej diecie?? Zobaczę co powie pediatra.
Liloe, ciesze się ze u Ciebie juz lepiej z dłońmi.I co z tymi sterydami i mlekiem? Co Ci przepisał dermatolog? A wiesz, ze u mnie wszystko zniknęło z łokci a jutro mam wizytę u dermatologa? Znowu to samo! Nigdy sie nie dowiem co mi jest.
Justinka, dziekuje:) jest zatem nadzieja, ze za maj tez niedługo dostane. Boje się o płynność finansowa. Pieluchy kupic trzeba;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olej macadamia
Urea
Trójglicerydy z kukurydzy
Masło shea
Olej macadamia
Hialuronian sodu
Olej parafinowy
Kwas mlekowy
Alantoina
to sklad tego kremu specjalnego Emolium,
hmm olejek macadamia mam, parafine mam w oilatum, moze po prostu bede buske przemywac mu woada przygotowana do kapieli i smarowac olejkiem macadamia????? -
nick nieaktualnyliloe wrote:Skąd wiecie kiedy będziecie miały płacony macierzyński? U mnie w ZUS PUE nie ma zakładki zasiłki. Szukam i nic nie widzę.
Ja wiem właśnie z pue. A byłaś aktywowałaś konto u nich ? Jeżeli tak to masz tą zakładkę w świadczeniobiorca ( prawy górny róg ) -> później zasiłki( po lewej stronie ). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Aktywowałam dawno temu. Mam zagładki "ogólny" i "Ubezpieczony". Nie mam zakładki "Świadczeniobiorca"
To pewnie zrobili ci to co miCzyli nie aktywowali
Musisz iść do nich lub zadzwonić i przekonać ich że byłaś u nich i aktywowałaś konto
-
nick nieaktualny