Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pije 2-2,5 litra wody. Ale być może to od tej pogody mnie tak głowa boli.
Fasia u nas tylko najbliższe osoby na chrzcie będą ale to i tak 17 osób wychodzi. Niemowlaków oczywiście nie liczę, w domu nie pomieszcze ani ja ani siostra wiec knajpa konieczna. 2500-2600 wydamy ale chociaż dzielimy na pól -
nick nieaktualnyA u mnie nadal szaro buro. Na bank ta głowa przez pogodę
Wodę piję myślę że ponad 3 wychodzi w sumie płynów...
I na mnie też paracetamol nie działa. Wczoraj wzięłam apap i na noc przeszło. Zaraz po śniadaniu biorę znowu. Nie dam rady się męczyć.
Miki wczoraj od 18 praktycznie wisiał na cycu do 21.30...
A zaraz jak skończę go karmić muszę go umyć i łapać siki do kubeczka -
My tez teraz się karmimy
Adaś zasnal o 23 i przed chwilą wstał cuuuudioownie
Dzisiaj jedziemy zamowic sale i po zaproszenia na chrzest :p. Aaaa i Adaś ma dziś 2 miesiące jaaa cie
Jutro mam urodziny hihi dziś ostatnie naście lat
Murraya jak synus pieknie spi , cudo
ja pijam ok 1.5 litra ale nie codziennie choc sie staram bo wiem jakie to wazneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 07:49
Murraya, CzaryMary, Anka1501, Jaga, lysinka, misia83, Gosha, Ulka84, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka.
Murraya cudny kokonik
Gosha mój po szczepionce spal 3 dni.
My juz po gimnastyce i masażu stopek - lubi to gadzinaja juz pooprasowalam, ogarnelam chatę, jem śniadanie i stekam na pogodę
Kupy nadal nie mazaczynam sie martwić ....
Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My się karmimy
kolejna podobna noc... kąpiel, karmienie,zasypia ok 21:30 i śpi ok 6,5h
pobudka na cyca i śpi jeszcze ok 2,5h
owszem po spaniu jest juz nawet o 6 rano, ale nawet w miarę się wysypiam
Wczoraj na noc przejechałam jej buzkę wacikiem nasączonym zaparzonym rumiankiem i nie wiem czy to to podzialalo czy po prostu się wysypka cofa, ale mniej jej jest a przede wszystkim mało co jest czerwonych plamek. Duża poprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:10
mf, KasiaKwiatek, Murraya, lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJupii udało mi się złapać siki Mikiego do kubeczka
umylam dupkę pod kranem i położyłam z gołymi jajkami na prxewijaku a tetra pod tyłek. Czekam czekam 15 minut i nic...tatuś wszedł i mówi Miki dawaj synu sikaj...I się zlał
tatuś przedumny że syn się go słucha...jedyny w domu
Ida, Murraya, CzaryMary, mf, Anka1501, Gosha, lysinka, Justinka, Aguś86, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość