Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka to super, że dzielnice koszty na pół. Przy takich cenach to super opcja
Murraya ja jak podlicze to tez mam dużo ludzi bo aż 20 osób.. No nie wiem, może ich pomiescimy. Jak nie to będę knajpy szukać.. Ehh.. Tyle kasy!
Jacus śliczny)
Murraya lubi tę wiadomość
-
Mary a Iwo placze z powodu braku kupy? Tzn prezy sie i placze? Jak nie to sie nie martw. Moja polozna mowila ze bedzie taki czas ze mleko calkowocie sie bedzie wchlaniac.. Iwo leci caly czas na twoim mleku? Jak tak to dziecko nawet przez 17dni moze nie robic kupy.. to przyklad rekordzistki ktora byla pod opieka tej samej poloznej srodowiskowej co Olek
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary a Iwo placze z powodu braku kupy? Tzn prezy sie i placze? Jak nie to sie nie martw. Moja polozna mowila ze bedzie taki czas ze mleko calkowocie sie bedzie wchlaniac.. Iwo leci caly czas na twoim mleku? Jak tak to dziecko nawet przez 17dni moze nie robic kupy.. to przyklad rekordzistki ktora byla pod opieka tej samej poloznej srodowiskowej co Olek
Niestety więcej je mm. Ale juz okpo tym jak Wam napisalam ze sie martwie , iwulec zrobił kupsztala po same pachy
widziałam ze te 3 dni to dla niego dużo, bo preżył sie i płakał robiąc sie koloru buraczkowego.
Może na ta kupkę pomogła woda , bo wypił dzisiaj 60 ml.
17 dni!!! O jaaaa odeszlabym od zmysłów
Mój syn odkrywa swoje raczkia szeleszczaca zabawka jest po prostu hitem !!
potrafi bawić sie nią przez godzinę
tak wiec polecam
Murraya, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary, jaką macie szeleszczącą zabawkę?
Liwi, trzymam mocno kciuki!!
Taka
http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2955,tiny-smarts-szeleszczaca-ksiazeczka-wiewiorka
Tylko ze ja siedze przy nim i szeleszcze, odejść nie można
Liwi trzymam kciuki .Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
może ktoś z was miał cos podobnego u maluszka, zaczęło sie od zaczerwienionej pupy, potem krostki a później porobiły sie takie otarcia, nic nie pomaga mycie częste przebieranie sudokrem linomag, we wtorek byliśmy u lekarza dostaliśmy jeszcze maśc i fiolet, ale jest coraz gorzej nie wiem czy znowu dzwonic do lekarza?
jestem załamana moze ktoś z was miał cos podobnego, może to coś w moim pokarmie sprawia że ta kupa jest taka drażniąca dla jej skóry, co myślicie? co robic jak jej pomóc!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Murraya czym wyleczyłas pleśniawki? U nas ta wit C średnio pomaga, niby sie nie rozprzestrzeniają ale tez nie znikają, chyba sięgnę po aphtin i pedzlowanie jednak...
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya ja będąc 1. Raz u pediatry w 5 tygodniu życia.. gdzie na wpisie ze szpitala pisze do tygodnia od wypisu... czyli byłam dużo później... na dodatek przecież moja była 10 dób w szpitalu na intensywnej więc tym bardziej powinnam lecieć
ale nie widziałam zbytnio potrzeby i o dziwo opieprzu nie dostałam
położna do mnie nie przychodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:42
Murraya lubi tę wiadomość