Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Uff pocieszylas mnie. czyli wyrzuty mogę sobie odpuścić
zresztą z synem też byłam późno w sumie poszłam w drugim miesiącu na szczepienie, ale pediatra powiedziała, że nie zaszczepi dziecko które widziała 1 raz i kazała przyjść za tydzieńMurraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Kurcze a ja zapominam o dawaniu Wit D. Mały czasem dostaje co kilka dni bo zawsze wylatuje mi z głowy...
Właśnie ja wczoraj zapomnialam
A mam pytanie do mam których bobasy używają smoczków. Codziennie wyparzacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja za kazdym razem jak probowalam wepchac malej smoka wyparzalam go i co? i dupa, i plesniawki. Pewnie za czysto bylo
Heheh zapewne.
Ja tez codziennie wyparzam cały sprzetw wielkim garnku co wieczór gotuje zupę smoczkowo - butelkowa
Mimka czytam o sytuacji z Twoim synem i mnie krew zalewa. W jakim wieku jest starszak ?
Tamtego za uszy bym wytarmosila. WrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:57
hwesta, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Dziewczyny a jak tam Wasza cera po porodzie? Unormowała się? Mnie się tak nie błyszczy jak kiedyś (mam tłustą cerę), ale za to wyłażą mi co chwila jakieś bolesne pryszczyki na małżowinach usznych.
Z cera nigdy nie miałam za bardzo poroblemow ale zaczęły mi sie pierunsko przetluszczac włosy -
nick nieaktualnyMurraya ja tez mialam grzybka w ciazy, co rusz sie borykałam... leczona byłam globulkami, moze to stad? w momencie porodu bylo niby czysto...
no nic, poprobuje tym aphtinem i jak nie minie to w pon znow do lekarza po nystatyne. Tylko,ze moja ma 2 miesiace , dopiero teraz by wyszlo zakazenie okoloporodowe grzybkiem? -
nick nieaktualny