Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się - żyjemy i mamy się całkiem nieźle
Czasem Was doczytuję i zadziwiam skąd macie czas na forum
jak nie jedno wisi na cycu to drugie już czeka- mamo poczytasz/ pobawisz/ idziemy na spacer i rowerek/pohuśtasz mnie????
także z czasem na komp bywa średnio a że dziś pogoda do bani zostaje domek...
Mam nadzieję że macie się dobrzepostaram się częściej meldować
we wtorek mamy pierwsze szczepienie. Starszyzna przeszła trudny etap zazdrości ale pozbyliśmy się frustracji mam nadzieję. Staramy się obdzielić miłością obie po równoMurraya, Aguś86, CzaryMary, lysinka, mimka84, mf, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
My też jak będziemy robić chrzciny to tak jak Tymka, czyli w restauracji - obiad, kawa/herbata do torta i tyle... jak o 13 było w kościele tak o 18 byliśmy w domu
Mam pytanie do mam po cesarce, które noszą dzieci w chuście.. ile po porodzie nosiłyście pierwszy raz dzieci w chuście? -
Ja czytam karmiąc... z pisaniem już gorzej, bo zazwyczaj brakuje czasu
a jak już coś skrobnę to jak karmię lewą piersią
wtedy mam wolną prawą rękę i sprawniej wychodzi mi pisanie na komórce
no a najlepiej jest tak jak teraz jak dorwałam lapka
Agusiek89, CzaryMary, lysinka, mimka84, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
My mamy tylko teściów z dalsza... ale nie jest to na tyle daleko by musieli nocować... teraz tym bardziej nie mamy warunków na nocleg, więc powtórzymy chrzciny, jak dla mnie było ok...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Chcieli Julka szczepić ale ja nie chciałam, nie byłam dziś na to nastawiona. Umówiłam się na przyszły czwartek.
Co do wizyty to była nie potrzebna. Takie sposoby to dostałam od was. Wysypka to chyba uczulenie na nabiał mleka krowiego. Jak powiedziałam ze nie jem nabialu to uznała, że w takim razie to uczulenie na białko kurze. No ale jajek tez nie jem. No to na pewno proszek - piore swoje rzeczy w tym samym proszku. To w takim razie może dezodorant? No ręce mi opadły... Mam zjeść jakiś biały ser, lody, wypić większą ilość mleka i zobaczyć czy wysypki jest więcej. Ot super rada pediatry..
Smarować emolium, ewentualnie krochmalem.
Julek waży 4800g, czyli znowu 300g w tydzień. Mierzy 57cm. -
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:10
Anka1501, hwesta, Fasia, CzaryMary, liwi, mantissa, Gosha, Aguś86, Rudzia, Klaudia90, Justinka, Ulka84, lysinka, Angela89, Agusiek89, mimka84, Murraya, Militta110816, mf, MłodaDama, Lali, liloe, KasiaKwiatek, misia83, Robotka1 lubią tę wiadomość