Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida to prawda. Choćby wczesniak był zdrowy to przez pierwszy rok jest rajd po poradniach. My czasem mieliśmy aż 3 różne wizyty w tygodniu. Tak się te terminy nachodzily na siebie...
Teraz to tylko bioderka i szczepienia przy Szymku- jednym słowem luksusWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:05
-
Rudzia Julek też się nie łapie za uszy. Wydaje mi się, że to musi być jakiś odruch lub może przypadkowo się za nie łapie? Takie robaczki to są jeszcze nieskoordynowane i rączki i nóżki ciągle się trzęsą
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Tak się po prostu zastanawiam czy to oblegana specjalizacja.
To co wam jeszcze z lekarzy zostało?
Zjadłam. Nie krzyczcie już.
Trochę jest oblegana niestety. Tak samo neurolog u nas w Szczecinie od takich małych dzieciątek jest 2 dobrych specjalistów. W poniedziałek ide na nfz ale jeszcze w czerwcu mam wizytę prywatnie na która czekam od marca. Bo właśnie do jednego z tych dobrych idę. -
Nareszcie szanowna instytucja ZUS opublikowała na moim koncie pue kiedy ma zamiar wypłacić mi pieniądze. 28 maja idę na shopping !!
chociaż w sumie jakiś marny ten macierzyński, bo chyba zrobili wyrównanie za kwiecień i będzie niewiele kasy...
Angela89, CzaryMary, Aguś86, Justinka, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ida to prawda. Choćby wczesniak był zdrowy to przez pierwszy rok jest rajd po poradniach. My czasem mieliśmy aż 3 różne wizyty w tygodniu. Tak się te terminy nachodzily na siebie...
Teraz to tylko bioderka i szczepienia przy Szymku- jednym słowem luksus -
Anka1501 wrote:Fasia no rozumiem ale ciężko czasem określić gdzie leży problem. Chociaż to drapanie mnie rozbawilo.
Oj wiem, że ciężko.. Myślałam, że lekarka coś powie mądrzejszego, a ona kuźwa jak wróżka - może to, a może to.. Dramat! pojadę dziś po krem z emolium i odstawiam już całkowicie nabiał .. ja piernicze! To jest dla mnie totalna katastrofa dziewczynyZnowu mam niedowagę !! 18kg na plus w ciąży i już mam 15kg mniej i przestałam ważyć normalnie .. i teraz jeszcze ta dieta ehhh ryczeć mi się chce
-
nick nieaktualnyIda wrote:Aguś, to fakt, my też mieliśmy po 3 wizyty w tygodniu.
Angela, a my nie dostaliśmy skierowana do neurologa, a byłam już po kilka razy u swojego pediatry i u tych w poradni patologii noworodka i wcześniaka. Nie wiem, prosić następnym razem? Do kardiologa też? Endokrynologa?
Ja skierowania dostałam ze szpitala do każdego z tych lekarzy bo mała ma torbiel i ma nie zamkniętą zastawkę. I przez to że była 9 dni pod respiatorem mamy tak często okulistę i musieliśmy sprawdzić jeszcze raz słuch. Endokrynologa na razie skierowania nie mamy ponieważ przy wypisie wyniki były ok. Teraz dostałam skierowanie na morfologie i na tsh jak będzie coś nie tak to pewnie skierowanie dostanę. Ale moim zdaniem jeżeli coś się nie pokoi możesz prosić o skierowanie. Bo nie pamietam czy ty zaobserwowałaś napiecia ? Jeżeli tak to warto iść do neurologa bo jeżeli jest napięcie to odroczenie od szczepień. -
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:Jak długie wasze dzieciaczki mają przerwy pomiędzy jedzeniem? Mój jak ssie 2 piersi to 3h, ale jak jedną to tylko 2h.
w ciągu dnia ostatnio co 1 godzinę, max co 1,5 godziny