Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny! Zmienialam właśnie Julkowi pampersa i zauważyłam nad siusiakiem i na dupce czerwone krosty! Aaaa co to może być? Ta wysypka nagle się przeniosła?
(
U mnie to samoa pamperow nie zmienialam. Tylko ze teraz to są inne krostki niż te treadzikowe. Te są takie bez białych czubkow.
Pytam o te ćwiczenia bo jak klade młodego na brzuch to średnio mu sie chce główkę trzymać. Jak widzialam na yt ze 2 miesięczne dziecko ma przywracać sie z brzuszka na plecki to sie podlamalam bo mojemu to do tego daleko. -
Mój brzuch jak stoję to wygląda całkiem normalnie, nic nie wisi. Jakoś do pasów nie mam zaufania, wole trochę ćwiczyć.
Natan się często za głowę łapie i za uszy lub nos. Nie zauważyłam, żeby mu coś przy tym było.
Karmimy się bardzo różnie, czasem godzinę wytrzyma tylko a czasem 4. -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:U mnie to samo
a pamperow nie zmienialam. Tylko ze teraz to są inne krostki niż te treadzikowe. Te są takie bez białych czubkow.
Pytam o te ćwiczenia bo jak klade młodego na brzuch to średnio mu sie chce główkę trzymać. Jak widzialam na yt ze 2 miesięczne dziecko ma przywracać sie z brzuszka na plecki to sie podlamalam bo mojemu to do tego daleko.
Martynie raz udało się przewrócić z brzucha na plecy w nerwach bo się wkurzała tak się odepchneła że wylądowałam na plecach nie powtórzyła już tego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie zmienialam pieluszek. Cały czas dady.
Potowki mają białe główki te są całe czerwone.. Buuuu..
Mary coś z nimi robisz?
Przed chwila to odkrylam , chyba sproboje przemywać tylko woda przegotowana... Ehhh zawsze cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny