Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, ja bym się jeszcze zastanowiła nad zmianą lekarza, serio. Zgadywanki urządza. Dobrze, że chociaż cudownych maści bez sprawdzenia nie przepisuje.
O ZUSIE lepiej nie mówić. Patrzę sobie na to PUE ucieszona, że dostanę pond 2400 za dwa miesiące, przychodzi kasa a tu dupa, 1900 z groszami. Nie wiedziałam, że oni jeszcze podatek zabierają. ;/
Mary, ja nie ćwiczę, ale chętnie bym coś porobiła, żeby uromaicić mu czas. Jedyne co to roweryk. Jak będzie już mocno stabilnie trzymał główkę to zastanowię się nad takimi cwiczeniami mama+maluch, bo są u mnie w okolicy. Chociaż trochę mnie logistyka przeraża, bo pewnie pojadę, będzie głodny, później będzie maudzić i płakać i nici z cwiczen.Chociaż może dzieci po tym 3 miesiącu rzeczywiście mniej marudne się robią?
Ida, tak pytam, bo my w zasadzie nigdzie już nie latamy, jedyne co to wiadomo - szczepienia, kontrole w poradni patologii, kontrola bioderek i kontrola endokrynolog. I to wsio.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ida śliczny Twój synuś, oczki cudne, do zakochania
Poproszę męża o pomoc to też wrzucę aktualniejszą fotkę mojego pączka. No chyba że ktoś będzie tak miły i przyjmie ode mnie mmska i mi wrzuci, bo ja niestety nie mam jak
Wyślij mi mms to wrzucęmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzedstawiam synka Mimki
Słodziutko się uśmiecha
( proszę o nie cytowanie )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c523eb18623b.jpg
CzaryMary, mimka84, Ida, Murraya, Klaudia90, Rudzia, Gosha, Militta110816, Aguś86, Fasia, mantissa, Anka1501, Justinka, mf, Eweliśka, liloe, lysinka, Lali, Ola89, Ulka84, KasiaKwiatek, Robotka1, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny