Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Mam nowy świetny patent na zdrowe mycie zębów i wybielanie przy okazji. Moze znacie
ale ja polecam mycie olejem kokosowym
Sa bielsze!!!
Podobno jest taki patent żeby przez 15 minut dziennie miedolic ten olej w ustach. Zeby bielsze !!Gosha lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Chyba nadwyrezylam sobie mięsień pleców cży coś. Wczoraj bolało trochę a dziś juz bardzo mocno - ledwo chodzę, siedzę a co dopiero mowic o noszeniu Julka. W nocy TZ mi go podawał do karmienia i odkładał ale teraz jestem sama a Juli od rana marudzi. Oczy czerwone od płaczu a spac nie chce. Jeszcze dostał jakiejs leciutkiej wysypki, posmarowałam kremem na podraznienia i swedzenie Lipikar to mu się całe policzki czerwone zrobiły. Fuck.i jeszcze brzuch mnie kluje, nie wiem cży to okres czy moje jelita.
To będzie ciężki ddzień.
A i mój syn woli ssac swoje ręce niż cycka. Dobrze ze jeszcze kciuka nie zaczail. -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Fasia ale laktoza jest nie tylko w mleku czy twarogu. Jest w wielu produktach suchych np pieczywo chrupkie. W margarynie itp. Przy silnej nietolerancji takich rzeczy co tej laktozy mają niewiele tez szkodzą
No tak tylko ja nie wiem dalej co mu jest.. Przed wizytą się podrapal do krwi na policzku wiec lekarka uznała, że go to swędzi.. Super to jak my pomoc?
Z tym serem i mlekiem to pewnie chciała sprawdzić czy to na pewno nabiał, bo sama nie wie co to jest..
A ja mam kolejny kg mniej.. Właśnie przekroczyłam linie waga prawidłowa - niedowaga.. -
Witamy się
My już po spacerku
Dzisiaj Tosia dostała większą dawkę Infacolu i wróciło chyba moje dziecko - dałyśmy radę wyjść z domu i jest spokojniejsza. Wczoraj wisiała na cycku cały dzień, przespała się tylko w chuście, w nocy też nie było za wiele spania.
Ida u nas też idzie kupa codziennie rano, około 4, 5 godziny i po Espumisanie i po Infacolu.
Mimka u mojej kuzynki było podobnie, agresywny dzieciak i rodzice, którzy nie przyjmują do wiadomości, że ich latorośl nie jest ideałem. Męczyli się rok, aż dzieciak zmienił szkołę.
Liwi dobrze, że wszystko oki.
Mi po porodzie zaczęły przetłuszczać się włosy a przez pierwszy miesiąc pojawiały mi się pryszcze na twarzy.
W poniedziałek mamy szczepienie, prosiłam męża, żeby zapisał nas na najpóźniejszą godzinę jaką się da, żeby dał radę pójść z nami, no to idziemy na 10:40 i mam nadzieję, że wyrwie się z pracy.
Justinka ja pierwszy raz nosiłam Małą w chuście po 3 tygodniach, ale krótko, bo bolał mnie brzuch. Wróciłam do chusty jakoś po miesiącu.
Ida jaki przystojniak i te oczy
Justinka, mantissa, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny