Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Dzieki Wam za rady, u Sofii jest tak ze Ona z bakami czy kupa nie ma problemu, wlasnie 4 raz robi kuöe työko mam wrqzenie ze pierdzenie ja boli bo sie spina przy tym i wygina.. no i jesc nie chce za bardzo..teraz znowu zjadla mniej niz zwykle..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:14
-
nie uwierzycie... Antek płakał po karmieniu tak jak to zwykle o tej porze. Ja go nosiłam na rękach, mąż i babcia. Nic nie pomagało. W końcu z tej bezsilności daliśmy go do wózka i zamilkł
Właśnie mąż pojechał z nim na spacer
Murraya, Gosha, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka my też na dworze !
w ogóle to dzisiaj jest zacny dzień, z rana byłam wrakiem człowieka ale ta pogoda leczy wszystko! Przez 3,5 godz brykalismy na spacerku, potem obiad, pranie i znowu na dworze, chce się żyć!
Nawet opaliłam dekolt!
Z domu mam widok na las o taki :
CzaryMary, Angela89, Gosha, Lali, Fasia, Ulka84, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze wam tych spacerków . Ja z Adasiem ostatnio nie wychodzimy,bo z nim się nie da. Najedzony ,odbity,sucho ma ciepło jest a jak tylko wyjdziemy ryk niesamowity ani spać ani grzeczny tylko placz ,biorę na ręce ale nie zawsze pomaga ale co z tego jak odłoże do wózka dalej ryk. Niestety mam nadzieje,że to przejściowe ,bo nigdzie wyjść nie mogę .
-
nick nieaktualnyA my właśnie wrocilismy ze spaceru
Fasia robie pulpety !!! Juz kufa zrobiłam zonka bo pomylilam koperek z pietruszkaale może pietrucha tez sie nada ?
Murraya, Angela89, iwonka1077, Gosha, hwesta, Fasia, mantissa, misia83, Eweliśka, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A kupiłaś te wąskie czy szerokie? Ja mam szerokie bo czasami mm jej robię i do wąskiej trudno miarkę wsypać ale one mi się tak super wcale nie sprawdzają
waskie podobno lepsze
chyba wolę tt antykolkowe. A w sumie to one sa wszystkie takie same znaczy z każdą jest coś nie tak
Jedyne co to szczerze nienawidzę firmy canpol a kocham aventa
Kupiłam wąskie:) faktycznie trudno miarke od mm tam wlozyc trzeba uważać zeby sie nie rosypalojuz jeden posiłek był w tej butelce i normalnie jadła jak z kazdej innej butelki. Wlasnie mam te antykolkowe choc narazie kolek bral ale za to ulewa jej sie często i czytałam kogoś komentarze ze problem z ulewaniem przy tych butelkach znikl-ciekawe
Agus a u Ciebie jak się te butelki sprawowaly przy Zuzi? Zadowolona bylas z nich?
U nas byl atak brzuszka.. Jak wczesniej pisałam wam ze od 15 byl placz i ok 16:30 zasnela w foteliku na godz i obudzila sie znow ryk az do teraz.. I zasnela ale zaraz ja budze zeby po kapieli mi spala.. Jedynie na pare minut leczenie z goła dupka skutkowało.. Zrobiłam jej masaż brzuszka nóżki podkurczakam i dalam espumisan i pare baczkow poszlo.. Az ma oczka czerwone od placzu a ja jak na nia patrze to serce mi sie kraja -
nick nieaktualnyWczoraj dostałam taki sam schemat http://zawczesnie.pl/wp-content/uploads/2015/05/Rozszerzanie-diety.pdf
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mały zasnal pół godziny temu, od 2 popołudniu ehh juz sie wkurzał przy cycu nie wiem czy mu sie nie chciało ciagnąć bo mleko było jak naciskałem piers to leciało, dałam mu butelkę z 100ml mleka potem jeszcze piers, wykapalismy go, potem znowu piers i padł.....
Dzisiaj u nas dzien kupowy -Nikos zrobił chyba z 7 kupek dzisiaj w ciagu dnia...
My tez używamy butelki Dr Brown, mam Timmee toppee także i stwierdzam ze Dr Brown o niebo lepsze. Nikos po niej nie ulewa i moze sobie przerwy w trakcie picia robić i nie nalyka sie tak powietrza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:13
-
A ja sie teraz zastanawiam czy to kolki czy skok rozwojowy.. Sofii dzis nie chciala jesc, nie miala problemow z kupa czy baczkami, raz byla marudna a zaraz znowu sie smiala.. no nie wiem..ale mimo wszystko jutro ide do apteki po jakies krople i butelke dr browna skoro mowicie ze takie dobre.. te MAM tak chwala a faktem jest ze maja za duze dziurki, jak mi sie przewroci butelka to z niej kapie a chyba nie powinno.. moze jak zmienie butelke to i ulewanie sie skonczy