Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymf wrote:Przepisal te, za ktore dostal wiecej profitow od przedstawiciela... wiem, bo jestem-a w zasadzie bylam przedstawicielem medycznym...
A u nas ryba z pieca i frytki z pieca
Domyślam się jak to działa. Dlatego tabletkom mówię nie. Jak psychika pozwoli mi na drugie dziecko to super jak nie to wkładka. -
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Fasia a byłaś z tymi krostami u lekarza?
Moj syn ma dzis dzien snu, a ja dzieki temu dzien dla siebie
Mial dzis jedna drzemke 2 godzinna, obudzil sie przebralam go nakarmilam i zasnal na 40minu. Obudzil sie, przebralam, zjadl i zasnal i obecnie spi juz 55 minut. Nie mialam serca go budzic zeby isc do lekarza, a moja przychodnia jest czynna od 10.30 do 13.30shimmer_lip, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Moj syn ma dzis dzien snu, a ja dzieki temu dzien dla siebie
Mial dzis jedna drzemke 2 godzinna, obudzil sie przebralam go nakarmilam i zasnal na 40minu. Obudzil sie, przebralam, zjadl i zasnal i obecnie spi juz 55 minut. Nie mialam serca go budzic zeby isc do lekarza, a moja przychodnia jest czynna od 10.30 do 13.30Fasia lubi tę wiadomość
-
Aphtin kupiony Pani w aptece pyta ile dziecko ma, bo dla noworodkow nie mozna mowie ze wiem i mi dala i mialam ten cebion kupic i z tego wszystkiego zapomnialam
ale nakladki na cycki kupilam z canpolu tylko byly ale chyba ktos pisal ze ma i ze sa ok, jak bede karmic to przestestuje,bo syn probuje zasnac a ja probuje przy tym jeszcze zrobic obiad, boshe ale nie wychodzi mu na rekach tez nie moze, a spal dzis godzine tylko od 8.30
fasia tez bym zjadla ale juz rosol sie terkocze na gazie...
I zauwazylam ze po drugiej stronie w buzce tez plesniawki ma, po bokach ma ze ledwo widac.... -
A mój syn rano pierwszy raz rzygnął. Nakarmilam go, odbilam i polozylam kolo siebie w lozku na pleckach, a ze cos tam marudzil i stekal, a ja jeszcze mialam nadzieję na godzinkę snu to dałam mu smoka. Minęło kilka minut, ja już przysypiam, Szymon ciumka i nagle gejzer. Smok wyleciał pionowo w górę pod ciśnieniem rzygów i cala jego twarz w wymiocinach. Nawet nie zaplakal taki był zdziwiony.
-
My dopiero na początku czerwca będziemy jechać 400 km do mojej rodziny, ale nie boję się tej podróży, bo Tosia zawsze śpi zadowolona w samochodzie
wystarczy, że będzie najedzona
U nas dzisiaj na obiad kura z cukinią, pomidorami, marchewką i ryż, nie miałam weny na nic innego
Też się zastanawiam nad antykoncepcją, w sumie to nic mi nie pasuje
Wczoraj zjadłam parę frytek smażonych i dzisiaj Tosia od 4 rano męczy się z kupąjedna pójdzie i pół godziny później ciśnie następną. Może też przyczyną jest zmiana Espumisanu na Infacol a widać było ostatnio poprawę już
choć widać, że teraz nie boli jej tak bardzo jak wcześniej.
-
kurcze a ja nie moge mojej zaszczepic nawet teraz bo lekarka na urlop idzie, bedzie po 2 czerwca a wtedy Boże Ciało więc tez praca przychodni zaburzona, póżniej chrzciny mamy to po chrzcinach dopiero zaszczepie czyli będzie po 9 tygodniu dopiero.... mam nadzieje że nie za póżno??????
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka brała tabletki i brała je systematycznie i o tej samej porze teraz jest mamą 3 letniej Kasi. Tabletki nie są takie skuteczne jak się może wydawać. Ja rok po odstawieniu tabletek używałam gumek i dziecka nie miałam. Po oczyszczeniu organizmu od tabsów udało się nam zajść za pierwszym razem. Teraz będą gumki. Wole to niż dawkę hormonów.
mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do problemów to koleżanka urodziła drugie dziecko rok po cesarcę nie miała żadnych problemów. Wiadomo organizm jest różny. Mi moja gin dała zielone światło już za pół roku (niech się puknie w głowę) ja oczywiście jeżeli będę chciała kolejne dziecko biorę innego ginekologa. Do niej mam uraz.