Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBez recepty na 100% bo kupowałam na wszelki wypadek po szczepieniu
moja mała duzo kup robi, je i robi kupy
cos często , nie wiem o co chodzi , ale nie jest to biegunka bo nie sa pieniste ... Po prostu kupy, wodniste dość ale ona takie ma od poczatku , moze to dlatego ze co chwile chce jesc?
Ida, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka. Ja siedzę z laktatorem i się ściągam. Miki ma dalej podwyższoną bilirubine. Lekarka zaleciła na 48 h odstawić od piersi, mleko ściągać i pasteryzowac w 70 stopniach. Przeprosilam ustrojstwo i okazuje się że ściągam co 3 h 100 -120 ml ufff.
Miki ciągnie ładnie z butli od wczoraj wieczór i oby do jutra. A suka bilirubina niech spadaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:48
Anka1501, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny doradźcie w jakim kolorze włosów mnie widzicie :p te sa w słońcu rude a w domu takie rudojasny brąz, jaka farbę machnąć? Dzis chce zafarbować sie
wiecie jak wyglądam może cos doradzacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:56
-
Hej
Moj synek konczy dzis 4ty tydzien
Mam do was glupie pytanie. Co robicie z dziecmi jesli sa najedzone, maja sucho, nei sa spiace. Moj sie zajmuje soba jakies 10min a potem placz i ja nei wiem co z nim robic. Przeciez nei moge go caly czas nosic albo karmic (bo nawet on nie chce ciagle jesc przeciez)Ulka84, Fasia, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy do Twojego komentarza z fejsa odniósł sie tutaj bo tam nie chce siać zgorszenia
Po mleku z ptaka zaszlam w ciążę, przytylam 15 kg i stad tak wielka matka.
A tak BTW jesteś świnkakłłłiiiiii
iwonka1077, Anka1501, Klaudia90, Aguś86, Fasia, Eweliśka, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość