Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat mamuśki

Co do dalszego potomstwa to zawsze chciałam mieć 3
Podczas porodu stwierdziłam jednak, że po co mi to dziecko było eh. Jak Antoś wylądował na moim brzuchu to mi się odmieniło
Teraz Antoś dał nam troche popalić i znowu przestałam mieć ochotę na kolejnego bobaska. Myślę, że jak minie ten najgorszy okres to popracujemy nas rodzeństwem do Antka 
Kobieta zmienną jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 10:30
Ida, Gosha lubią tę wiadomość

[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hejka:)
Stanowczo odradzam wkładki laktacyjne Medela. Przereklamowane. Klej zostaje na bieliźnie, a swoim dziwnym kształtem odznaczają się pod ubraniem. Próbkę dostałam na targach Mather&Baby i nie kupię
Rozpoczynam walkę z potówkami/ wysypką u Arturka. Od wczoraj nie jem mleka. Dzisiaj będę mu przemywać buzię wodą przegotowaną z sodą (pół łyżeczki na pół szklanki wody), kąpać będę w wodzie z dodatkiem mąki ziemniaczanej (jak nie pomoże to nadmanganian potasu), na noc nasmaruję buźkę kremem z emolium, a rano nie poznam swojego dziecka.
-
nick nieaktualny
-
my milismy wczoraj szczepienia na pneumokoki maly był strasznie marudny naszczescie nie miał goraczki stwierdzam ze gorzej przeszedł te szczepienia niż podatawowe 5w 1https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Swoją drogą ciekawe jak to jest, że coś jest na receptę i nagle okazuje się, że może być bez
Kiedyś furaginum było na receptę (notabene pierwowzór nadal jest), a wprowadzili kilka innych tabletek z tym samym skladem i juz nie są na receptę
haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja podczas porodu powiedziałam mężowi, że nie chcę mieć więcej dzieci, ale oczywiście chcę.
Kłamałam.
Mój Bobas śpi w nocy jak stary. Dziś pierwszy raz całą noc spędził w łóżeczku, bo boli mnie gardło i nie chciałam go zarazić. Po karmieniu ok 21:00, obudził się dopiero o 03:30, przewinęłam go, nakarmiłam w fotelu i zasnął od razu sam w łóżeczku. Spał do 6:00. Mam wrażenie, że od kilku tygodni doskonale już rozumie, że jest noc i wtedy się śpi. Dziękuję Bogu za takie dziecko!
-
Agus to samo miałam z Viburcolem. Mimo że normalnie był na receptę to znalazłam w dwóch aptekach bez recepty. Nie wiem czy to był jakiś inny, czy np z inną dawką. To tak jak no-spa forte na receptę a no-spa max bez recepty a dawka ta sama
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Haneczka pewnie tak. Natan od kiedy wyszliśmy ze szpitala ładnie przesypia noce. Aktywny jest tyko w dzień. Wczoraj płakał wieczorem i nic nie pomagało a jak go położyłam do łóżka, głowę przekrecil na bok i od razu zasnął. Był po prostu zmęczony
haneczka lubi tę wiadomość

z torbami pójdę niedługo