Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat mamuśki
Co do dalszego potomstwa to zawsze chciałam mieć 3Podczas porodu stwierdziłam jednak, że po co mi to dziecko było eh. Jak Antoś wylądował na moim brzuchu to mi się odmieniło
Teraz Antoś dał nam troche popalić i znowu przestałam mieć ochotę na kolejnego bobaska. Myślę, że jak minie ten najgorszy okres to popracujemy nas rodzeństwem do Antka
Kobieta zmienną jestWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 10:30
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hejka:)
Stanowczo odradzam wkładki laktacyjne Medela. Przereklamowane. Klej zostaje na bieliźnie, a swoim dziwnym kształtem odznaczają się pod ubraniem. Próbkę dostałam na targach Mather&Baby i nie kupię
Rozpoczynam walkę z potówkami/ wysypką u Arturka. Od wczoraj nie jem mleka. Dzisiaj będę mu przemywać buzię wodą przegotowaną z sodą (pół łyżeczki na pół szklanki wody), kąpać będę w wodzie z dodatkiem mąki ziemniaczanej (jak nie pomoże to nadmanganian potasu), na noc nasmaruję buźkę kremem z emolium, a rano nie poznam swojego dziecka. -
nick nieaktualny
-
my milismy wczoraj szczepienia na pneumokoki maly był strasznie marudny naszczescie nie miał goraczki stwierdzam ze gorzej przeszedł te szczepienia niż podatawowe 5w 1https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Swoją drogą ciekawe jak to jest, że coś jest na receptę i nagle okazuje się, że może być bez
Kiedyś furaginum było na receptę (notabene pierwowzór nadal jest), a wprowadzili kilka innych tabletek z tym samym skladem i juz nie są na receptę
haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja podczas porodu powiedziałam mężowi, że nie chcę mieć więcej dzieci, ale oczywiście chcę.
Kłamałam.
Mój Bobas śpi w nocy jak stary. Dziś pierwszy raz całą noc spędził w łóżeczku, bo boli mnie gardło i nie chciałam go zarazić. Po karmieniu ok 21:00, obudził się dopiero o 03:30, przewinęłam go, nakarmiłam w fotelu i zasnął od razu sam w łóżeczku. Spał do 6:00. Mam wrażenie, że od kilku tygodni doskonale już rozumie, że jest noc i wtedy się śpi. Dziękuję Bogu za takie dziecko! -
Agus to samo miałam z Viburcolem. Mimo że normalnie był na receptę to znalazłam w dwóch aptekach bez recepty. Nie wiem czy to był jakiś inny, czy np z inną dawką. To tak jak no-spa forte na receptę a no-spa max bez recepty a dawka ta sama
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Haneczka pewnie tak. Natan od kiedy wyszliśmy ze szpitala ładnie przesypia noce. Aktywny jest tyko w dzień. Wczoraj płakał wieczorem i nic nie pomagało a jak go położyłam do łóżka, głowę przekrecil na bok i od razu zasnął. Był po prostu zmęczony
haneczka lubi tę wiadomość