Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Hej
Moj synek konczy dzis 4ty tydzien
Mam do was glupie pytanie. Co robicie z dziecmi jesli sa najedzone, maja sucho, nei sa spiace. Moj sie zajmuje soba jakies 10min a potem placz i ja nei wiem co z nim robic. Przeciez nei moge go caly czas nosic albo karmic (bo nawet on nie chce ciagle jesc przeciez)
mój też wytrzymuje krótko po karmieniu. Jak widze, że jet zmęczony to go usypiam[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary to tu prędzej zasiejesz zgorszenie, tam na tajnej jestesmy hehe
Eeeee tam
Kotka- po karmieniu chodzimy po mieszkaniu i opowiadam mu co sie robi w danym pomieszczeniu to dobra opcja na bekniecie. Potem cwiczymy rowerek, przewroty,lezenie na brzuszku. Potem zabawa szeleszczaca wiewiorka, następnie rozmowa w cztery oczy. Potem tańce, hulance do muzyki Fasolek
i jakoś tak czas leci
KasiaKwiatek, haneczka, Ulka84, Anka1501, lysinka, mantissa, mimka84, Fasia, liwi, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy mam takie samo odczucie co ty bardzo bym chciała jeszcze raz przezyc porod i cofnąć sie do 9 kwietnia
Porodu sie cholernie bałam i sralam w gaty a teraz wiem ze ciąża i poród to był najpiekniejszy czas w moim życiu i cudowne przeżycie
Ja za 3 lata bym chciała drugie dzieciatko a za 6 trzecie
Na porodowce mowilam ze nigdy wiecej dzieci.. Mowilam glupoty
Bo tak jak piszesz ze pierwszy porod malo pamietam (parcie) i ogolnie skurcze bo przysypialam miedzy nimi.. Teraz chcialo by sie przezyc to raz jeszcze i wiecej pamietacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:38
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny za życzenia
Gosha sto lat kochana,zdrówka ,szczęścia i radości ,pociechy z dzidziusia i spełnienia marzeńGosha lubi tę wiadomość
-
Jako! Byłam u lekarza. Przepisał mi diclac i jakąś masc na B. Niby wg uulotki niezalecane podczas karmienia ale przecież jak trzeba to trzeba. Muszę być w stanie wstać z łóżka.
Jest fajnie, bo praktycznie z pustych piersi po karmieniu wyciągnelam 753 jeszcze 140 ml.
Kasia czemu musisz ściągac? Żeby Miki się mniej męczył i więcej jadł?
Psotka, ja staram się pogadać, pobujaf na huśtawce, układac na rogalu ale szybko jest marudzenie i kończy się noszeniem na ramieniu. -
Kurde, przy tym diclacu jest, żeby nie wolno stosować przy karmieniu piersią.
Maści się nie zaleca (jeśli trzeba to nie smarowac piersi i na duże powierzchnie), więc nią posmaruję, co przecież raczej nie przejdzie do krwioobiegu. Ale co z tymi tabletkami to nie wiem.
Chyba póki co odpuszczę, może przejdzie od samej masci.
-
nick nieaktualny
-
Ale to na co ten twój Diclac? Przeciwbólowy i przeciwzapalny? Substancja czynna Diclofenacum natricum? czy inna?
Edit: No właśnie cos mi się nie zgadzałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:41
Anka1501 lubi tę wiadomość