Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha - jaka stara ?? Za 9 dni stuknie mi dokładnie tyle samo wiosen i czuje sie jak nastolatka
ten mały berbec mnie odmlodzil
Muszę sie pochwalić... Miałam juz nie przystawiać synka do piersi bo były jakieś koszmarne cyrki ale dzisiaj tak na spokojnie, bardziej dla zabawy przystawilam kolezke i zassal:-) doil ze 20 minutzaraz będzie kolejna próba - mam stresa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:20
Murraya, lysinka, Angela89, Gosha, Militta110816, Aguś86, mantissa, Ida, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha. Jak wyrabiałas synkowi paszport to jak ci poszło zrobienie zdjecia???
Tez muszę Nikosiowi zrobić, lecimy do polski we wrześniu i nie wyobrażam sobie jak takiemu dzidziusiowi zrobię zdjęcie bez grymasy, otwarte oczy i wogoleWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:37
-
nick nieaktualnyMary trzymam kciuki ! Aby ciumkał jak należy. Ja dziś też mała przyłożyłam ciumkała ciumkała i trochę nawet zjadła bo dojadła 30 ml więc nie jest źle. Raz dziennie będę ją przykładała może załapie i będę zwiększała ilość. Cokolwiek pociumka to może cycki pomyślą nad tym aby produkcje zwiększyć trochę
-
nick nieaktualny
-
Gosha jaka stara ?!
Moja Nina przeszła samą siebie. Ssie juz ponad 2 godziny cyca bez przerwy, co chwilę krzyk, w końcu zrobiłam jej mm, bo w tych cycach to już nic noe ma, a ona pogardziła, nawet nie chciała łyknąć i dalej cyca doi! I jeszcze sie śmieje
KasiaKwiatek, CzaryMary, Militta110816, mantissa, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Haha Ninka ma Cie w garści
Charakternaporadzi sobie w życiu
na dodatek traktuje mnie również jak żywy smoczek, bo zwykłego też nie toleruje
Murraya lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A mnie serce boli jak biorę Mikiego a ten się tuli cyca szuka
a ja mu mam butlę do zaoferowania lub smoka
ehhh oby do jutra ... tak mi tego brakuje
Ty mówisz, że Miki sie do cyca tuli. Ja niosłam dzisiaj Ninę na ramieniu, a ona mi sie do policzka przyssałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:55
KasiaKwiatek, mf lubią tę wiadomość