Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diclofenac można stosować w trakcie karmienia. Po CC byłam tym faszerowana przeciwbólowo jak miałam powikłanie pooperacyjne. W domu mam całe opakowanie czopków bo są swietne i naprawde działają przeciwbólowo.
Wróciłam od lekarza, Lili ma antybiotyk w kropelkach do nosa, do tego hascosept do buzki, przeplukiwanie noska Isonasin septo , w poniedziałek morfologia bo w czwartek ma miec szczepienie.
Ja dostałam skoku ciśnienia miałam 149/101 pół h czekałam nie spadało wiec musiałam wziąć Dopegyt. Dzien na wariackich papierach:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 15:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantissa muszę ściągać żeby mleko spasteryzować bo przez moje hormony jest problem z wytraceniem tej bilirubiny. Mleko po podgrzaniu do 60-70 stopni traci te właściwości i mogę je podawać. Oby do jutra , na razie idzie nam nieźle. Nadążam ściągać i podgrzewać i Miki ładnie je z butli. Oby zadziałało a syn nie wzgardzil cycem potem
-
Znalazlam i kupilam butelke Calma z Medeli ktora uzywaja kobiety jak karmią piersia i chca gdzies wyjść i daja wtedy butle i tam trzeba ciagnac jak przy piersi i nakladki medela.
Czytałam kogos komentarz ze odciagala kobieta przez miesiąc i przez ta butelke jej córeczka nauczyla sie piersi ze ta butelka nie zaburza odruchu ssania jak dziecko już pierś zalapie.
Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie o to ze jak glupia kupuje jakies butelki co ma być jak cycek.. Chodzi mi o to zeby moja udana córka troche sie nameczyla to moze wkoncu zechce doic pierś
W domu mam pelno butelek.. Chyba zaczne sprzedawacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:31
mimka84, mantissa, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Zbliża mi się okres.. Buu.. Jajniki zaczęły pracowac boli jak na owulke
Nie lubiękochalam być w ciąży m.in dlatego ze nie znosze okresów.
Dzisiaj zrobilam mleko kokosowe. W kawie smakuje wybornie. Dzięki jedszcz raz liloe za przepis
Mantissa mam nadzieje ze leki pomogą. I bedziesz jak nowonarodzona:-)
Pospalismy z synem 2 godziny . Robota leży ale mam to w doooopie. Przytulaski z młodym są bezcenne. A niedługo jak trochę podrosnie juz nie będzie potrzebował ciepła maminego , wiec korzystamy
Zaraz uskutecznimy spavcer numer 2. Tym razem z ojcem mojego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:43
hwesta, Aguś86, mantissa, lysinka, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Militta110816 wrote:Znalazlam i kupilam butelke Calma z Medeli ktora uzywaja kobiety jak karmią piersia i chca gdzies wyjść i daja wtedy butle i tam trzeba ciagnac jak przy piersi i nakladki medela.
Czytałam kogos komentarz ze odciagala kobieta przez miesiąc i przez ta butelke jej córeczka nauczyla sie piersi ze ta butelka nie zaburza odruchu ssania jak dziecko już pierś zalapie.
Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie o to ze jak glupia kupuje jakies butelki co ma być jak cycek.. Chodzi mi o to zeby moja udana córka troche sie nameczyla to moze wkoncu zechce doic pierś
W domu mam pelno butelek.. Chyba zaczne sprzedawac
Ja mam Calme właśnie jak synek nie chciał pić z piersi i bardzo ładnie znowu nauczył się ssać także bardzo polecamMilitta110816 lubi tę wiadomość
-
Jak mam czas, żeby poczytać to jest cisza, a jak wpadam na chwilę, bo jestem zajęta to mam dużo do nadrabiania
Sylwia czasem trzeba pomóc dzieciaczkom. Ja też kiedyś dałam bobotic i po pól godzinie była kupkaWażne, żeby się nie meczyly
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!!!
Przede wszystkim DZIEKUJE wam bardzo moje kochane forumowe mamusie za życzenia!jestem stara, 31 lat
obraziłam sie na kalendarz o stwierdziłam ze nie obchodzę urodzin
ale ostatecznie sprezentowalam sobie nowe fioletowe New Balance
sa suuuper
MŁODA wszystkiego co najlepsze
Byłam dzisiaj w konsulacie wyrobić paszport Kubie, w koncu udało sie tam wybrać we dwojedostałam malutki pokoik na karmienie, przebieranie i zabawę z Małym, co mnie miłe i pozytywnie zaskoczyło
na szczescie oczekiwanie na paszport trwało tylko godzinke
ale co mnie zszokowało... Przez ta godzine chyba z 10 Polaków przyszło bo ich okradziono
Ehhh, turyści
ale było miło, wszyscy mówili po polsku
Mój Jacobo zaczął w nocy kaszlećwlasnie wrocilam od pediatry, osłuchowo -czyściutko
poprostu jakis kaszelek sie przyplątał, nic nie dawać, wiec jak nic to nadal matczyna obserwacja
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
A wiecie co... U mnie okres nie nadszedł
po połogu, ktory trwał 3 tyg z przerwami itp 20 kwietnia dostałam okres. Czekałam teraz bo cos jajniki pobolewalh ale wychodzi na to ze juz nie nadejdzie
wiec po porodzie było oczyszczanie, potem jedna miesiączka i ciszaaaa do tej pory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 19:35
-
Ja po wizycie u gin. W zasadzie jakoś się nie przejęła wyglądem mojej bożeny. Przepisała maść na bliznę żeby wmasowywała w celu uelastycznienia skóry. Żel intymny do nawilżenia, bo mówi że może być sucho. No i tabletki antykoncepcyjne Dessette Mono - czy któraś to przyjmowała ?
Ida lubi tę wiadomość