Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:33
Fasia, Eweliśka, Murraya, Aguś86, lysinka, CzaryMary, Militta110816, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy na razie dowód zrobiliśmy bo po pierwsze darmowy jest po drugie na razie wybieramy się tam gdzie tylko dowód jest wymagany wiec paszport na razie nie potrzebny
dzisiejsza noc w porównaniu do ostatniej to miód19 karmienie kolejne po 22 I kolejne o 2 no i teraz więc nie najgorzej
mantissa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie, lekarka powiedziała że nie muszę budzić Marysi w nocy, ale czytam kiedy Wy się karmicie i już sama nie wiem co robić bo moje dziecko je o Np 22.30 i obudziła się Przed chwila czyli o 5 mąż ja właśnie karmi, czy to nie za długo? Dodam że w dzień je co 2 h chyba że dłużej przykima to co 3
-
EWELISKA moja w nocy spi po 6-7h i dopiero sie budzi na jedzenie, polozna mowila zeby nie wybudzac - jak dziecko ladnie przybiera na wadze i jest zdrowe to nie trzeba wybudzac..
Eweliśka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hwesta oddam Ci te 3 kg, nawet 5
Jak to jest że jedna chce schudnąć, a druga przytyć
Szymek po zasnieciu o 20.30 miał pobudke o 3.00 i teraz. Teraz wisi na cycku i idziemy spać dalej. Może się uda do 8.00- 8.30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 06:27
-
nick nieaktualny
-
Wciąż jestem dziewicą... Dobieralam się w nocy do mojego... Stało co miało a on nic! Nawet się w moją stronę nie odwrócił... Zła poszłam spać a rano on nic nie pamiętał i stwierdził, że słabo się starałam
hwesta, Ewelcia, Militta110816, liwi, weronika86, lysinka, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość