Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliska jeśli dziecko przybiera na wadze prawidłowo to nie nalezy wybudzac. Mój Julek w ciągu dnia je co godzinę. Czasem nawet częściej. Praktycznie nie śpi. Wczoraj zasnął o 22 i obudził się na jedzenie przed 5.
Ciesz się, że daje Ci tyle pospaćEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie wraz z doojarka:))
U nas wczoraj stalo co mialo i bylo cudownielepiej niz przed ciąża
dawno bylo tak super jak wczoraj
Moja Karolina w czwartek wazyla 4650g polozna powiedziala ze przybrała to minimum ktore sie miesci w normie. A ona je jak opetana.. Nie nadazam juz odciagac mleka a jak u mnie malo mleka i ściagne 30ml..to musze mm jej robić juz 150 bo w godzinę to wtryni..
Dziś jedziemy prosic na chrzciny dziadków a tak mi się nie chcemantissa, Murraya, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Trzymajcie kciuki, żeby Juli dziś zbytnio nie marudzil bo jestem sama i mi plecy pekna. Dzięki tabletce przespałam noc bez bólu.
Chyba też muszę w końcu na wagę wskoczyć ale się boję ze nic nie spada.
Buu, Anka. No nie popisał się ten twoj mąż.
Mf, oczywiście ze nie wyleje. -
moj mezu sie pcha do seksa jak nigdy..nie boje sie ciazy, ale boje sie jak tam w srodku jest heheh eweliska mona mala spi identycznie od ok 22 do 5 rano..zje i do teraz spi nadal, nie kazali wynudzac a przybiera bardzo duzo, wazy juz 5800 i mierzy 64cm..jakbym ja jeszcze wynudzala to masakra
co do tabletek..ja nie moge ze wzgledu na pcos a fasia ty sie nie boisz tabletek? bo z miesiaczkami mialas tak jak ja...ja umowilam sie na 11ego czerwca na sprawdzenie poporodowe mnie, sarci szczepionke i na rozmowe o wkladce, soirali..tu za darmo jest spirala..mi waga stanela w miejscu od dwoch thgodni ale przesadzam ze slodyczami..musze wziac sie za siebie bo znowu bedzie lipa z symptomami pcos...ehhh
-
nick nieaktualnyFasia ja sie martwie bo jak tak dalej pójdzie to bede musiała odstawic Ale od piersi, nie moge pozwolić zeby chudnąc w takim tempie, 45 to absolutna granica, muszę zacząć chyba solidniej jesc i nie patrzeć na to ze karmie, bo naprawde nie jest juz zabawnie.... Nie chce być anorektycznie chuda, miałam zacząć ćwiczyć brzuch itd ale sobie daruje w tych okolicznosciach
-
nick nieaktualnyDziewczyny a nie myślałyście aby iść do dietetyka ? Oni nie są tylko od chudnięcia
Moja przyjaciółka jest też szczupła i też narzeka na wagę i poszła i jest zadowolona dodatkowo wykupiła sobie catering który do domu przywożą bo pracuje i nie ma kiedy gotować.
hwesta, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
murraya co racja to racja
moj jeszcze nie zawiodl oo ciazy, raczej ja sie boje...az boje sie nog ogolic bo mnie zaatakuje...faska nie zafarbowalam wlosow! dalam jej zrobic lekkie oasemka i nie jestem zadowolona wiec caly rudy? chyba bym sie poplakala..jak zawsze jestescir niezawodne
mantissa, Fasia, Murraya, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Werka zastanawiałam się nad tabletkami i nie byłam pewna czy chce ale moja gin powiedziała, że nawet dobrze mi zrobią. Nie wnikalam. Wolę to niż ciążę
Fajnie ze się nie farbowalas po całości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 10:51