Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka nie wiem niestety czy jest roznica... i nie wiem czy sa 3 dawki czy dwie, ale chyba trzy http://www.szczepienia.pl/app/views/main/materials/display/kalendarz_szczepien.pdf wg tego kalendarza
ale to trzecie w nawiasie rota, wiec nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:00
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Amy Ty stosowałaś viburcol? działa?
Rudzia olej gnoja.. Brak słów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 12:49
-
nick nieaktualny
-
Jestem i żyję więc się melduję.
Murraya kochana chyba antybiotyk zadziałał bo dzisiaj katarek małej nie jest już taki zielony, jest go mnie napewno ale nadal jest. Ja natomiast jak wczoraj czułam się dobrze w miare to dzisiaj mnie rozkłada albo przez tą pogode. Kaszel mnie znowu męczy......ehhh.
Mowa o antykoncepcji, ja napewno bedę zakładała spiralke , jaką się okaże bo muszę minimum rok odczekać. Chciałabym miec 3 dzieciątko ale jestem już po 2 CC i nie zaryzykuję napewno. Chyba , że wyłapie wpadke ale świadomie już dziecka nie chce.
Co do sexa jeszcze nic nie było i długo nie będzie. Mąż 20 najprawdopodobniej zjedzie na tydzień, ale to się dopiero okaże.
Weszłam dzisiaj na wage a tam 72 kg. Zjechałam 16 a chce jeszcze minimum 10 a najlepiej 14. Wiedząc jak było z Marcelim to zapewne zjade jeszcze ze 2 kg i zaczne tyć:(Muszę orbitreka uruchomić i zacząc biegać na nim.
TE KTÓRE MIAŁY CC nie wolno robić brzuszków minimum pół roku od operacji, taką otrzymałam informacje.
Jutro przyjeżdza do mnie moja mama z siostrzeńcem. Proszę zastrzelcie mnie!!!!! -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Amy do Twojego komentarza z fejsa odniósł sie tutaj bo tam nie chce siać zgorszenia
Po mleku z ptaka zaszlam w ciążę, przytylam 15 kg i stad tak wielka matka.
A tak BTW jesteś świnkakłłłiiiiii
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A mnie serce boli jak biorę Mikiego a ten się tuli cyca szuka
a ja mu mam butlę do zaoferowania lub smoka
ehhh oby do jutra ... tak mi tego brakuje
na sama mysl mam lzy w oczach.. ech
dobrze ze to tylko chwile u ciebie potrwa.. glowa do gory :*
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny